Προετοιμασία ΟΦΗ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ: Τα «μέτωπα» που θέλει να κλείσει και τα «θέλω» που δεν καλύπτονται

11.07.24 | 22:14

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, την ώρα που η ενίσχυση της ομάδας φαίνεται ότι μένει… στάσιμη.

Οι Κρητικοί προς το παρόν βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν ποιοτικά το ρόστερ του συλλόγου σε τέσσερις θέσεις.

Στόπερ, κεντρικός χαφ και δύο εξτρέμ είναι οι σίγουρες μεταγραφικές κινήσεις των Ομιλητών, με ασφαλείς πληροφορίες του monobala.gr να αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν είναι στα… σκαριά κάποια μεταγραφή.

Καμία κινητικότητα στις προσθήκες αυτήν την ώρα

Παρά τα όσα ακούστηκαν για τον αντικαταστάτη του Νταν Γκλάζερ στην ομάδα του Ηρακλείου, το ενδιαφέρον για τον Αλεξάντρ Φιλιπονό φαίνεται ότι είναι μόνο φιλολογικό τη δεδομένη στιγμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γα την ώρα τα «θέλω» του συλλόγου δεν καλύπτονται από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει «κυκλώσει» κάποια ονόματα.

Το… σαφάρι των «ασπρόμαυρων« συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Όστερμπεκ.

Ο «Κολοσσός» και οι συνεργάτες του ξέρουν που «πονάει» ο ΟΦΗ και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν ποιοτικές κινήσεις, με σκοπό την αναπλήρωση των κενών που υπάρχουν στο ρόστερ.