Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστής της Γρανάδα βάση με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Credits: Screenshot Youtube Granada FC

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Ουζούνι»

12.07.24 | 13:24

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα έως την πρόβα τζενεράλε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς μετά ακολουθούν οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και γι’ αυτό το λόγο έχει ανοιχτές διάφορες υποθέσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ideal.es», οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Μίρτο Ουζούνι, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, αλλά και ως επιθετικός και ήταν από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν στη La Liga.

Ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη Γρανάδα, στην οποία πήγε τον Ιανουάριο του 2022, και πέρυσι είχε 11 γκολ σε 34 συμμετοχές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «El Ideal»:

«Η El Ideal επισημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μύρτο Ουζούνι.

Ο επιθετικός της Γρανάδας σχεδιάζει να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία στην Ελλάδα ή την Τουρκία.

Στις 31 Ιανουαρίου 2022, μεταγράφηκε στη Granada C.F της Ισπανίας, έναντι εκτιμώμενου ποσού τριών εκατομμυρίων ευρώ, και υπέγραψε μέχρι το 2025».