Αναγέννηση Άρτας, Γουίλσον Τσιμέλι Credits: Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας (Facebook)

Γ' Εθνική

Αναγέννηση Άρτας: «Κρότος» με τον Παραγουανό στράικερ, Γουίλσον Τσιμέλι

12.07.24 | 15:03

Τον «γκολεαδόρ» της Ζακύνθου, Γουίλσον Τσιμέλι, έφερε στην Άρτα η Αναγέννηση, για ακόμα ένα μεταγραφικό «κόλπο γκρόσο», μετά τους Χρήστο Ελέζι και Γιώργο Ιορδανίδη.

Ο έμπειρος Παραγουανός σέντερ φορ έπαιξε σε δυο θητείες στους Επτανήσιους, την πρώτη στη Super League 2 και τη δεύτερη πέρυσι, στην οποία έβαλε 17 γκολ, κάνοντας τη διαφορά στο Β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής (δεύτερος σκόρερ).

Ο Τσιμέλι αναμένεται να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, αφού είναι δοκιμασμένη λύση και γνώστης της κατηγορίας και του ομίλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Ηπειρώτες:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή! Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον διεθνή παραγουανό φόρ Γουίλσον Τσιμέλι που πέρυσι πέτυχε 15 τέρματα, και ήταν ο δεύτερος σκόρερ του δεύτερου ομίλου της Γ εθνικής, ενώ με την ομάδα του «Φιόρο του Λεβάντε» είχε αγωνιστεί ξανά πριν 2 χρόνια για ένα εξάμηνο στη Super League 2, πετυχαίνοντας τότε 8 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Ο Τσιμέλι έχει αγωνιστεί ακόμα στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής της Παραγουάης και της Αργεντινής με τις φανέλες των Ολύμπια Ιτά, Ρίβερ Πλέιτ Παραγουάης (5 γκολ σε 15 συμμετοχές), Ρεάλ Πιλάρ (26 γκολ σε 52 συμμετοχές), Ντεπορτίβο Ριέστρα και Αλμιράντε Μπράουν (7 γκολ σε 37 συμμετοχές).

Να του ευχηθούμε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας στη νέα σεζόν που ακολουθεί!».