μπάλα ποδοσφαιριστής ποδόσφαιρο Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την απειλή αυτοκτονίας ποδοσφαιριστή λόγω χρεών

12.02.24 | 23:18

Στην υπόθεση με τα χρέη ομάδων προς ποδοσφαιριστές παρενέβη η αντεισαγγελεας του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open» το βράδυ της Δευτέρας (12/2), η κυρία Σακελλαροπουλου απέστειλε στην ανώτατη εισαγγελέα της χώρας, Γεωργία Αδειλίνη, όλα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή που σκέφτεται να αυτοκτονήσει λόγω της μη αποπληρωμής των δεδουλευμένων του.

Μάλιστα, ο Άρειος Πάγος έλαβε γνώση του αιτήματος 27 πρώην παικτών, οι οποίοι ζητούν να μην αδειοδοτηθοϋν τρεις ΠΑΕ της Super League 1.

Η αποκάλυψη του Μπαντή για τον ποδοσφαιριστή που σκεφτόταν την αυτοκτονία

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, Γιώργος Μπαντής, δημοσίευσε το σοκαριστικό περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε με έναν συνάδελφό του.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης του έγραψε: «Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτεται άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι».

Ο Μπαντής, από τη μεριά του, τον κάλεσε να μείνει ήρεμος και τον ενημέρωσε πως έχουν σταλεί δύο επιστολές στην κυβέρνηση.

«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.

Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε.

Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε», είχε γράψει στην ανάρτησή του.