Απόλλων Καλαμαριάς, Γιώργος Αμανατίδης Credits: Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" (Facebook)

Γ' Εθνική

Απόλλων Καλαμαριάς: Νέος προπονητής ο Γιώργος Αμανατίδης

12.07.24 | 16:55

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr, στο χθεσινό (11/7) δημοσίευμα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ότι ο Γιώργος Αμανατίδης ήταν μια από τις δυο βασικές υποψηφιότητες για τον πάγκο (η άλλη ο Ανδρέας Παντζιαράς).

Ο Επανομίτης τεχνικός έδωσε σήμερα τα χέρια με τον πρόεδρο των «ροσονέρι», Φώτη Μπαλτίδη και διαδέχεται τον Κώστα Παπαδόπουλο, με στόχο τον πρωταθλητισμό στη Γ΄ Εθνική.

Ο Αμανατίδης πέρυσι οδήγησε στη σωτηρία τον Καμπανιακό στη Super League 2, κατηγορία στην οποία εργάστηκε και στον Μακεδονικό, ενώ ακόμα θήτευσε σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας (πήρε πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική), Αναγέννηση Επανομής (τεχνικός διευθυντής στη Β΄ Εθνική), Πανθρακικό, Καλλικράτεια και Νίκη Μεσημερίου.

Στο πλευρό του Κόντος και Καρατζιοβαλής

Δίπλα του στο τεχνικό επιτελείο των Ποντίων προστίθενται ο γυμναστής Βαγγέλης Κόντος, που ήταν μαζί του σχεδόν σε όλες τις ομάδες που δούλεψε, αλλά και ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ο τελευταίος ήταν τεχνικός διευθυντής στη Χανιώτη, ρόλο που είχε και στον Απόλλωνα, ενώ είναι και παλαίμαχος γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«❗️⚽️Ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Αμανατίδη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι γεννημένος 23 Μαρτίου 1973 και η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2016-17 στην Αναγέννηση Επανομής, συνέχισε στην Ν.Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Μακεδονικό, Πανθρακικό και την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 στην ομάδα του Καμπανιακού στην Super League 2.

Συνεργάτες του 50χρονου τεχνικού θα είναι ο Βαγγέλης Κόντος ως γυμναστής και ο γνώριμός μας Δημήτρης Καρατζιοβαλής ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!🔴✌️⚫️».