Φωτογραφία: Eurokinissi

Εθνική Ομάδα

Ξέσπασε ο Φίγκο στο Instagram: «Πρέπει να είσαι ηλίθιος…» (pic, videos)

12.07.24 | 20:11

Ο Λουίς Φίγκο εξελίχθηκε σε αρνητικός πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης των «Legends 2004» με τους UEFA All Stars, προς τιμήν του Όττο Ρεχάγκελ στο Έσσεν της Γερμανίας.

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν έχει αποδεχθεί ακόμη την ήττα του από τους Έλληνες διεθνείς στον τελικό του Euro 2004, μέσα στη Λισαβόνα.

Η συμπεριφορά του ήταν άκρως αντιεπαγγελματική καθώς δεν αντάλλαξε χειραψία με τον αρχηγό της ελληνικής ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, πριν την έναρξη της αναμέτρησης και δέχθηκε τεράστια κριτική γι’ αυτή την πράξη του.

Ο Φίγκο μάλιστα δέχθηκε ως σχόλια κάτω από δημοσίευσή του με φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα το εξής: «Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσες το χέρι στον Ζαγοράκη χτες;» και ο ίδιος ξέσπασε απαντώντας του: «Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους».

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πάρει το μέρος του, καθώς φάνηκε πόσο πολύ ήθελε να επικρατήσει των Ελλήνων και να σκοράρει ο ίδιος, από την αντίδρασή του μετά την προβολή με την οποία ισοφάρισε σε 1-1.