Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άγγελος Αργυρίου:  Από τα… ξερά της Γ’ Εθνικής στα «σαλόνια» της Super League (video)

12.07.24 | 20:47

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος απέκτησε τον Άγγελο Αργυρίου από τον Ολυμπιακό Β’, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του monobala.gr.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Β’ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 27 συμμετοχές, καταγράφοντας στη στατιστική του ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Ο παίκτης ο οποίος προορίζεται για το back up του Κίνι στην βασική ομάδα, μόνο σαν τέτοιος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται καθώς διαθέτει ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών, τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν την αξία του, αλλά και να τον καθιερώσουν στο Ατρόμητο, ο οποίος φέτος έχει αποκτήσει πολύ δυνατά ονόματα.

Ο Αργυρίου έκανε το μεγάλο μπαμ αγωνιζόμενος με τον Πανιώνιο (αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας), με ανθρώπους του συλλόγου να μιλάνε για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει… αυτή την ποδοσφαιρική αλητεία που αρέσει στον τεχνικό του Ατρόμητου, Πάμπλο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος μπακ, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έχει φοβερή ντρίμπλα, ενώ εξίσου καλός είναι στην μακρινή μπαλιά.

Στη συνάρτηση με τα παραπάνω είναι ότι ο παίκτης έκανε όλα τα παραπάνω παίζοντας στα… ξερά και σκληροτάχαλα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και της Super League 2, με παίκτες που φημίζονται για την δύναμη και την σκληρότητά τους.

Το στοίχημα είναι για τον νεαρό παίκτη να δείξει σημάδια από το πλούσιο ταλέντο του, παίζοντας κόντρα σε ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.