Ο Έρικ Λαμέλα με την φανέλα της Τότεναμ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Ο Λαμέλα είπε το ναι στην ΑΕΚ» (pics)

13.07.24 | 07:26

Έτοιμη να «πυροδοτήσει τη βόμβα» με την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο.

Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Ένωση για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου κι αυτό που απομένει, σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανάρτηση, είναι να μπει ο Αργεντινός στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να σφραγίσει το σπουδαίο deal βάζοιντας την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα.

Κατά τον Ουριέλ Λουχτ ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είπε το «ναι» στους «κιτρινόμαυρους» και θα υπογράψει έως το 2027, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι για τον κάθε χρόνο του συμβολαίου του θα αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προεξέχοντος του Ματίας Αλμέιδα, βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και όπως ισχυρίζεται ο Αργεντινός δημιοσιογράφος ο έμπειρος άσος είπε το «ναι».

Πρόκειται για έναν παίκτη που εφόσον  υπογράψει θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ, μιας και οι παραστάσεις του εντός κι εκτός της πατρίδας του είναι πάρα πολλές, έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαία κλαμπ (Ρίβερ Πλέιτ, Τότεναμ, Ρόμα, Σεβίλλη).

Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Μετρά 25 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σκοράρει 3 φορές.

Έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τη Σεβίλλη, με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 92 συμμετοχές με 16 γκολ και 7 ασίστ.