Απόλλων Καλαμαριάς, Γιώργος Αμανατίδης Credits: Intime

Γ' Εθνική

Αμανατίδης στο monobala.gr: «Καθαρά για τίτλο ο Απόλλων Καλαμαριάς»

13.07.24 | 13:10

Στο monobala.gr μίλησε ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιώργος Αμανατίδης.

Ο έμπειρος Επανομίτης προπονητής, που διαδέχτηκε τον Κώστα Παπαδόπουλο, τονίζει ότι στόχος για τους Πόντιους είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Super League 2, στην οποία έχει δουλέψει με Μακεδονικό, Αναγέννηση Επανομής (τεχνικός διευθυντής) και εσχάτως Καμπανιακό.

Ο Αμανατίδης, που έχει κάνει πρωταθλητισμό στη Γ΄ Εθνική με Πανθρακικό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας (κατέκτησε τίτλο), ανέφερε: «Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Μιλάμε μόνο για πρωταγωνιστικό ρόλο, πάμε καθαρά για τον τίτλο και τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Μη ξεχνάμε ότι ο Απόλλων διαθέτει μεγάλο όνομα και ιστορία. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε και θέλει υπομονή, δουλειά και προσπάθεια από όλους για να πετύχουμε, κόσμο, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ».

«Ομάδα από την αρχή»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων»: «Φτιάχνουμε ομάδα από την αρχή. Δεν είναι εύκολο, όταν θες να πρωταγωνιστήσεις. Θα κοιτάξουμε το καλύτερο στις μεταγραφές. Να αποκτήσουμε παίκτες με εμπειρία και μεγάλη ποιότητα, για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές και πρέπει να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και οργανωμένη, αντάξια της δυναμικής και των στοχεύσεών της».