Βέροια, Τάσος Τασιώνας Credits: VERIA NFC (Facebook)

Τοπικά

Bέροια: Επιθετική ενίσχυση με Τασιώνα από Νάουσα

13.07.24 | 14:05

Ό,τι καλύτερο «κυκλοφορεί» στην Ημαθία μεσοεπιθετικά φροντίζει να «κλείσει» η Βέροια. Μετά τους Πρασσά, Λέκα και Τρούπκο, η «Βασίλισσα» του Βορρά απέκτησε και τον Τάσο Τασιώνα.

Ο 20χρονος σέντερ φορ ξεχώριζε μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Νάουσας, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Γιαννιτσά, Αναγέννηση Επανομής (και με τις τρεις αυτές έχει παίξει Γ΄ Εθνική), Αχιλλέα Νάουσας και Ηρακλή Θερμαϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Βεροιώτες:

«Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Βέροια 1960. Ήρθε σε συμφωνία με τον Αναστάση Τασιώνα ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος (11/08/2003) υψηλόσωμος επιθετικός αυτήν την στιγμή αποτελεί έναν από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ημαθίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αριστοτέλη Νάουσας και στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες με επιτυχία του Αχιλλέα Νάουσας, του ΦΑΣ Νάουσα, του Fc Γιαννιτσά, της Αναγέννηση Επανωμής, του Ηρακλή Θερμαϊκού και την αγωνιστική περίοδο που έληξε ήταν στο 2ο γύρο και πάλι στον ΦΑΣ Νάουσα με τον οποίο πέτυχε 21 γκολ και 10 ασίστ.

Η «βασίλισσα» του βορρά καλωσορίζει τον Αναστάση Τασιώνα και του εύχεται να έχει υγεία και μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά».