Φωτογραφία: Ιntime

Εθνική Ομάδα

Η απάντηση του Ζαγοράκη και των Legends για την χειραψία με τον Φίγκο

13.07.24 | 15:23

Την δίκη τουs απάντηση έδωσαν ο θρυλικός αρχηγός της Εθνικής, Θοδωρής Ζαγοράκης αλλά και οι Legends του 2004 για τον ντόρο… που έγινε γύρω από τον Λουίς Φίγκο

Σε ένα στιγμιότυπο πριν το φιλικό των Legends της Ελλάδας του 2004 κόντρα στους All Star της UEFA φαίνεται ότι ο Λουίς Φίγκο κάνει μια τυπική χειραψία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά όταν ο δεύτερος απλώνει ξανά το χέρι του για να τον χαιρετήσει ξανά πριν τη σέντρα, εκείνος κάνει πως δεν τον βλέπει και απομακρύνεται.

 

Το παραπάνω ήταν αρκετό ώστε να μεταδοθεί η φήμη πως ο Πορτογάλος αστέρας δεν έδωσε το χέρι του στον αρχηγός της Εθνικής.

Αυτό εξόργισε τον Πορτογάλο αστέρα, ο οποίος απάντησε σε ένα από τα σχόλια που είχαν γίνει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με αφορμή το φιλικό. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του instagram έγραψε: «Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσες το χέρι σου στον Ζαγοράκη;»

Για να έρθει η οργισμένη απάντηση του Φίγκο: «Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, τοποθετήθηκε σχολιάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:  «Ανάμεσα στις κατά περίπτωση “κραυγές” και τα “ανέξοδα σχόλια” θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουίς Φίγκο και τους υπόλοιπους All star τς UEFA, που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στο επετελειακό φιλικό αγώνα 20 ετών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

H απάντηση των Legends

«Οι LEGENDS 2004 αισθανόμαστε την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την UEFA και περισσότερο απ’ όλους τους UEFA ALL STARS για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν στον επετειακό φιλικό αγώνα για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004.

Αποτελεί υπερηφάνεια για εμάς το ότι είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επέτειο της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος και τον ελληνισμό της Γερμανίας.

Για όλους εμάς θα ήταν περιττό, αλλά σε κάθε περίπτωση -λόγω της διάστασης που πήρε το θέμα χωρίς τον παραμικρό λόγο και φυσικά χωρίς δική μας ευθύνη- οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ξεπερνάει τα όρια του κωμικού η ιστορία με τη δήθεν μη χειραψία του Λουίς Φίγκο στον αρχηγό μας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Αποτελεί προσωπική μας παράκληση να τελειώνει εδώ ο όποιος θόρυβος για ένα παντελώς ανυπόστατο περιστατικό.

Όχι μόνο δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα με τον Πορτογάλο αρχηγό των UEFA ALL STARS, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Λουίς Φίγκο και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και για το σεβασμό και την εκτίμηση που έχει σταθερά επιδείξει απέναντί μας»