Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Φουρλατάρας Credits: Panthrakikos Fc (Facebook)

Γ' Εθνική

Αλεξανδρούπολη: Απέκτησε Φουρλατάρα – Μένουν Ράλλης και Καλτσάς

13.07.24 | 23:20

Τον 23χρονο Γρεβενιώτη στράικερ, Δημήτρη Φουρλατάρα απέκτησε η Αλεξανδρούπολη.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός αποτελεί εισήγηση του τεχνικού της ακριτικής ομάδας, Νίκου Μπαχαρίδη, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Πανθρακικό σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής.

Ο Φουρλατάρας έχει αγωνιστεί και σε Κοζάνη, Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, Γρεβενά Αεράτα, Πόντο Θρυλορίου και μέχρι πρότινος Δόξα Γρατινής.

Παράλληλα, στην ομάδα του Έβρου συνεχίζει για τρίτη χρονιά ο 29χρονος αριστερός μπακ, Σταμάτης Ράλλης,  ενώ ανανέωσε και ο 29χρονος μέσος, Στράτος Καλτσάς.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις της Αλεξανδρούπολης:

«Ενισχύεται επιθετικά με Φουρλατάρα η Αλεξανδρούπολη FC.

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου (13/06) οι διοικούντες την Αλεξανδρούπολη FC.

Αυτή τη φορά το βάρος έπεσε στην ενίσχυση της επίθεσης, με τον Δημήτρη Φουρλατάρα να δίνει τα χέρια και να είναι απο σήμερα παίκτης της ομάδας μας.

Ο 22χρονος επιθετικός, είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Μπαχαρίδη από την κοινή τους παρουσία στον Πανθρακικό, με τη φανέλα του οποίου κατάφερε και ξεχώρισε».

 

«Ανανέωσε και ο Ράλλης με την Αλεξανδρούπολη FC.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Αλεξανδρούπολης FC, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση, για την ανανέωση της συνεργασίας του.
Ο λόγος για τον Σταμάτη Ράλλη, τον 29χρονο αριστερό μπακ, που ετοιμάζεται φέτος να φορέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της Αλεξανδρούπολης FC, αποτελώντας ακόμα μία σημαντική βοήθεια στα πλάνα του Νίκου Μπαχαρίδη».

 

«Τούρτα και… ανανέωση συνεργασίας για τον Καλτσά!🎂

Στην ένατη ανανέωση με ποδοσφαιριστή τους, προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι άνθρωποι της ομάδας μας, με τον Στράτο Καλτσά να μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα.
Μάλιστα ο 29χρονος μέσος, δέχτηκε διπλές ευχές σήμερα, αφού εκτός από την ανανέωση της συνεργασίας του, έχει και τα γενέθλια του, με τη διοίκηση να του κάνει το καλύτερο δώρο.
Το προπονητικό team και οι συμπαίκτες του, ευχήθηκαν στον Στράτο Καλτσά, χρόνια πολλά και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες στη
Γ´ Εθνική».