Φωτογραφία: Ιntime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Πάει για το… κόλπο γκρόσο με Αραούχο

13.07.24 | 17:29

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών επιδιώκει να πραγματοποιήσει ο Άρης με την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τους Θεσσαλονικείς να μην αφήνουν την περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.

Η Ένωση αποχαιρέτησε σήμερα τον πρώην αρχηγό της, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες, όμως οι «κίτρινοι» και ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο τους ραντεβού τα προηγούμενα 24ωρα. Ο 32χρονος μπορεί να αποτελέσει μια από τις λύσεις για την επιθετική γραμμή της ομάδας του Άκη Μάντζιου, ενώ γνώρισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μια από τις πιο θερμές και συγκινητικές στιγμές της καριέρας του, όταν αφιέρωσε γκολ του στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, έχοντας επίσης το «Α» στο περιβραχιόνιο του, στη μνήμη του 19χρονου.

Το κασέ του Αραούχο είναι ένα από τα ζητούμενα που αυτή τη στιγμή απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», όμως σε κάθε περίπτωση έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μαζί του και το κλίμα είναι εξαιρετικό.