Ο Έρικ Λαμέλα με την φανέλα της Τότεναμ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Λαμέλα – Η επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό του

13.07.24 | 19:08

Μία… ανάσα από την ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Έρικ Λαμέλα, καθώς ο εκπρόσωπός του ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί ο Αργεντινός στην Ελλάδα για την Ένωση.

Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της άρθρο η ιστοσελίδα «lapaginamillonaria.com», την ώρα που η ελπίδα ορισμένων οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ για να τον δουν και πάλι παίκτη του συλλόγου… διαλύεται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα

«Η ελπίδα ορισμένων οπαδών να δουν ξανά τον Έρικ Λαμέλα με τη φανέλα της Ρίβερ… διαλύθηκε τις τελευταίες ώρες. Ο “Κόκο” έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη στις 30 Ιουνίου και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Χωρίς να αφήσει να περάσουν πολλές μέρες στην αγορά μεταγραφών, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ΑΕΚ από την Ελλάδα, ομάδα με προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα, πρώην τεχνικό της Ρίβερ. Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του, ενώ ο εκπρόσωπός του αναφέρθηκε στο μέλλον του και επιβεβαιώθηκε ότι αποδέχτηκε την ελκυστική πρόταση της ελληνικής ομάδας. Πρόσφατα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα, επίσης πρώην παίκτη της Ρίβερ.

Ο “Κόκο” θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027, και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα. Ο πρώην “Εκατομμυριούχος” ολοκληρώνει την αποθεραπεία του από διάστρεμμα του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατό του, με στόχο να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Θα ξανασυναντηθεί με έναν παλιό συμπαίκτη του, τον Ρομπέρτο Περέιρα. Οι δυο τους ήταν αγωνίστηκαν μαζί στη Ρίβερ το 2011, μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της ομάδας.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Λαμέλα μεταγράφηκε στη Ρόμα και ο Περέιρα στην Ουντινέζε, συνεχίζοντας και οι δύο την καριέρα τους στο ιταλικό πρωτάθλημα».