Ηρακλής Αμμουδιάς, Παναγιώτης Γιαννόπουλος Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος θα βοηθήσει με την εμπειρία του-Credits: Απόλλων Παραλιμνίου (Facebook)

Γ' Εθνική

Ηρακλής Αμμουδιάς: Πήρε Γιαννόπουλο, Ταράση και Παρίση – Έπονται άλλοι δυο

13.07.24 | 23:48

Μετά τον Λάζαρο Τζελίδη, ο Ηρακλής Αμμουδιάς προχώρησε σε ακόμα δυο μεταγραφές. Την ομάδα του Παντελή Κρυστάλλη θα ενισχύσει ο έμπειρος Σερραίος μεσοεπιθετικός, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, που έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Πιερικό, Πανδραμαϊκό, Ιάλυσο Ρόδου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Τσικλητήρα Πύλου, Μολαϊκό, σε Κύπρο, Μάλτα και εσχάτως Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Παράλληλα, στην ομάδα εντάσσεται ο 20χρονος εξτρέμ, Αλέξανδρος Ταράσης, με θητεία σε Κ19 Παναιτωλικού και εσχάτως Απόλλωνα Παραλιμνίου, αλλά και ο 23χρονος μέσος, Νίκος Παρίσης, με παρουσία στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και την τελευταία διετία στον Θρακικό Μητρουσίου.

Ακόμα δυο στο κατώφλι

Την ίδια στιγμή, κοντά στον Ηρακλή Αμμουδιάς δείχνουν ο 22χρονος τερματοφύλακας Τριαντάφυλλος Γκαϊδατζάκης, που έπαιζε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου την τελευταία πενταετία και παλιότερα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, αλλά και ο 31χρονος επιθετικός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, που είχε προπονητή πέρυσι τον Κρυστάλλη στον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων (πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 22 γκολ) και παλιότερα συμπαίκτη στην ΑΠΕ Λαγκαδά. Ο Θεσσαλονικιός στράικερ έχει παίξει ακόμα σε Κηφισιά, Μακεδονικό, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΟ Καρδίας, ΑΕ Ευόσμου, Δόξα Ασσήρου, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Αχιλλέα Τριανδρίας, Ερμή Αραδίππου, Ελλήσποντο Κριθιάς και Ολλανδία, έχοντας πολλές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Σερραίων:

«Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς καθώς συμφώνησε με τον 30 χρόνο ( 21/07/94) μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Παραλιμνίου όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 37 συμμετοχές και 4 γκολ όντως από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του Απόλλων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε την την χρονιά 2022-23 υπήρξαν συμπαίκτες με τον Λάζαρο Τζελίδη.
📍Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί επίσης στον Ναυπακτιακό Αστέρα και την φετινή χρονιά θα είναι ένα από βασικά γρανάζια της μεσοεπιθετικης γραμμής της ομάδας του Παντελή Κρυστάλλη.
📌Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής με πολλές επιτυχίες».

 

«Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 20 χρόνο (19/04/04) μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Ταράση ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Παραλίμνιο όπου είχε 29 συμμετοχές ενώ πέτυχε 5 τέρματα.
📍Ο Αλέξανδρος ένας ταχυδύναμος παίκτης ο οποίος θα προσφέρει ταχύτητα στα άκρα και θα είναι ένα ακόμη επιπλέων γρανάζι της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας.
📌Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και πάντα επιτυχίες με την φανέλα του Ηρακλή μας».

«Σας καλό μάθαμε σήμερα ε;;;
Πάρτε μια ακόμη μεταγραφή ….
⚪️🔵 Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοινώνει ότι την φετινή χρονιά παίκτης της ομάδας μας θα είναι ο 23 χρόνος (21/05/01) μέσος Νίκος Παρίσης.
📌Ο Νίκος ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Εθνικού Σιδηροκάστρου τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Θρακικό Μητρουσίου ένας παίκτης που παίζει άνετα όλες τις θέσεις του κέντρου,ένα παίκτης που δεν σταματάει να τρέχει ποτέ και θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του.
📍Ο Νίκος την περσινή χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Θρακικού να μπει στα πλέι οφ ενώ ο ίδιος είχε 22 συμμετοχές πετυχαίνοντας 4 γκολ.
📌Στην ομάδα του Ηρακλή θα βρει τον αδερφό του Δημήτρη όπου για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε κάποια ομάδα σαν συμπαίκτες.
📍Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια των πρωταθλητών σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και μόνο επιτυχίες με την φανέλα του Ηρακλή».