Ο Ντιέγκο Αλόνσο Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ντιέγκο Αλόνσο: «Χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου – Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε» (video)

13.07.24 | 23:15

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε φιλικό της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1, με τους «πράσινους» να παρουσιάζουν αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού, Ντιέγκο Αλόνσο μιλώντας στην κάμερα της CosmoteTV αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημεία που του άρεσαν.

Παράλλλα σχολίασε το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά και τις συνεχόμενες οδηγίες που έδινε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός

«Νομίζω κάναμε καλή δουλειά, ήταν ένας καλός αγώνας μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βλέπουμε τους παίκτες».

Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Θα πω αρχικά ότι είμαι χαρούμενος με τη δέσμευση και τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου. Η ομάδα μου άρεσε, είχε πολύ καλούς επιθετικούς συνδυασμούς και αυτό μου δίνει μια κάποια ηρεμία. Ωστόσο, περιμένουμε κάποιους παίκτες και πρέπει να δέσουμε ακόμη περισσότερο».

Για τα στοιχεία που θέλει να δει στον Παναθηναϊκό: «Όταν έγινε η παρουσίασή μου, τα πράγματα που είπα ότι ζητάω είναι η πίεση ψηλά, το κάθετο ποδόσφαιρο, να έχουμε καλό έλεγχο και να γίνουμε πρωταγωνιστές. Μακάρι να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τις συνεχόμενες οδηγίες που έδινε την ώρα του ματς: «Μου αρέσει πάντα να βρίσκομαι κοντά στους παίκτες, δίνω κατευθύνσεις σε όλη την ομάδα αλλά και ατομικά».