Πανεδεσσαϊκός, Τόλης Αποστόλου Credits: Edessaikos Fc (Facebook)

Τοπικά

Πανεδεσσαϊκός: Με διπλό ρόλο ο Αποστόλου – Νέο καρέ ενίσχυσης

16.07.24 | 17:41

Τη συνεργασία με τον έμπειρο Εδεσσαίο, Τόλη Αποστόλου, σε ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και γκολκίπερ, ανακοίνωσε ο Πανεδεσσαϊκός.

Ο Αποστόλου έχει πολλές εμπειρίες σε εθνικές κατηγορίες, με τα γάντια των Αναγέννησης Γιαννιτσών, Εδεσσαϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Ζακύνθου, Ναυπακτιακού Αστέρα, Κοζάνης, Αετού Σκύδρας. Στον Εδεσσαϊκό έχει υπάρξει και προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ πέρυσι στον Άρη Νησίου είχε επίσης διπλό ρόλο.

Παράλληλα, την ομάδα του Γιώργου Καραϊσαρίδη θα ενισχύσουν οι Μάριος Μίσκος (μέσος με θητεία σε Εδεσσαϊκό και Ορφέα Ριζαρίου), Πέτρος Πολατίδης (στόπερ και δεξί μπακ από Άρη Νησίου), Νίκος Μπέσιος και Μάριος Λάσκος. Oι δυο τελευταίοι ήταν αμυντικά χαφ και έπαιζαν στον Άρη Νησίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Εδεσσαίων:

«Ο σύλλογος του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ θα έχει στις τάξεις της τον Τόλη Αποστόλου!
Ο Τόλης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ όταν χρειαστεί θα βοηθά και σαν τερματοφύλακας!
Με την τεράστια εμπειρία του σαν επαγγελματίας τερματοφύλακας και προπονητής τερματοφυλάκων είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα και θα μεταδώσει τις γνώσεις του και στους νεότερους!
Του ευχόμαστε μια δημιουργική και επιτυχημένη σεζόν!».

«Ο Πέτρος Πολατιδης ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας και θα είναι μέλος της για την επερχόμενη σεζόν!
Ο 17χρονος Πέτρος, πρώην πρωταθλητής Ελλαδας προ διετίας με την ΕΠΣ Πέλλας, θεωρείται μία από τις μεγάλες ελπίδες του ποδοσφαίρου της Πέλλας!
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει την απαραίτητη σωματοδομή και τεχνική κατάρτιση ώστε να καλύπτει με ευχέρεια τις θέσεις στην άμυνα και τον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής!
Η πορεία του μέχρι τώρα δείχνει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλές δυνατότητες και προοπτικές, που θα βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ!
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα!».

«Σε μια σημαντική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ!
Ο Μισκος Μάριος θα είναι παίκτης της ομάδας για την σεζόν 2024-2025!
Ο Μάριος, με εμπειρίες από την συμμετοχή του και στην Γ Εθνική, θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ στον νομό και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις σε θέσεις στον κεντρικό άξονα!
Η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, η ώριμη σκέψη του και η τακτική οξυδέρκεια είναι χαρακτηριστικά ενός δημιουργικού ποδοσφαιριστή με υψηλά στάνταρ!
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και μία καλή σεζόν!».

«Η ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Λάσκο Μάριο!
Ο 17 χρονος Μάριος, αναδείχθηκε την προπερσινη σεζόν πρωταθλητής Ελλάδας με την ΕΠΣ Πέλλας και στην ηλικία του είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του νομού!
Διακρίνεται για την ακατάπαυστη εργασία του στην μεσαία γραμμή, τον φιλότιμο χαρακτήρα του και την αγωνιστική πειθαρχία!
Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα!».

«Η ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπεσιο! Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με πλούσιο παρελθόν στους συλλόγους της περιοχής μας, συμφώνησε με την διοίκηση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για την σεζόν 2024-2025!
Ο Νίκος διακρίνεται για το αγωνιστικό του πάθος και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά, και θα αποτελέσει πολύτιμη λύση στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας αφού μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις με επιτυχία!
Του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν!».