Ο Πινέδα σε παιχνίδι της ΑΕΚ Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον Πινέδα

14.07.24 | 19:30

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Ένα νέο σενάριο κυκλοφόρησε για τη… σαπουνόπερα Πινέδα στη μεξικάνικη έκδοση της εφημερίδας Αs. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, επίκειται μια συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Ορμπελίν Πινέδα αύριο Δευτέρα (15/7) με αντικείμενο μια πρόταση της Μοντερέι ύψους -σύμφωνα πάντα με την As- 4.5 εκατ ευρώ.

Προφανώς το παραπάνω δημοσίευμα δεν έχει κάποια ρεαλιστική βάση, γεγονός πολύ προφανές προκειμένου να το καταλάβει κανείς, καθώς η ΑΕΚ απέρριψε πριν από 10 μέρες πρόταση της Μοντερέι ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Εξυπακούεται ότι δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμένο ραντεβού των ανθρώπων της «Ένωσης» με τους εκπροσώπους του παίκτη. Αυτό που εκκρεμεί στην όλη ιστορία είναι η άφιξη του ίδιου του Πινέδα στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, αφού όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη προς τους εκπροσώπους του Τύπου που ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το συγκεκριμένο θέμα είναι λήξαν και ο Πινέδα δεν εξέφρασε ποτέ ο ίδιος κάποια τάση φυγής από την ΑΕΚ.

Προς «happy end»

Επειδή μιλάμε για μεταγραφές ποτέ δεν μπορούμε να πούμε… ποτέ αφού ουδείς γνωρίζει τι θα ξημερώσει, ωστόσο με τα δεδομένα της τρέχουσας στιγμής οι συντριπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες είναι στο ενδεχόμενο παραμονής του Πινέδα στην «Ένωση».

Ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει αυτό -σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση αλλά όχι από την επίσημη ΑΕΚ- είναι να ανεβάσει θεαματικά η Μοντερέι την πρότασή της κατά περίπου 10 εκατ ευρώ, γεγονός για το οποίο οι Μεξικανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι.