Ορέστης Ορεστιάδας Credits: Facebook/Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας

Α Όμιλος

Ορέστης Ορεστιάδας: Ανακοίνωσε τις επιστροφές Αλεξακούδη και Παπαθανασίου (pics)

17.07.24 | 22:32

Ο Ορέστης Ορεστιάδας ανακοίνωσε δύο μεταγραφές – επιστροφές που αναμένεται να συνεισφέρουν αρκετά τη νέα σεζόν στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Αλεξακούδης (δεξιός μπακ) και ο Δημήτρης Παπαθανασίου (επιθετικός) πήραν μεταγραφή για την ομάδα της Ορεστιάδας από τον Αθλητικό όμιλο Νεοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας για τον Παπαθανασίου:

«Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή – επιστροφή του 28χρονου επιθετικού,Dimitrios Papathanasiou στην ομάδα μας.
Ο Δημήτρης αποτελεί ένα οικείο πρόσωπο για την ομάδα μας καθώς έχει αγωνιστεί και παλιότερα αλλά τώρα γυρνάει με ακόμα περισσότερες εμπειρίες από Ελλάδα και εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί:
Ακαδημίες Ιορδανίδη Τρίκαλα ,Αχιλλέα Μπάρας Τρίκαλα , Μ.Γ.Σ.Ορέστης Ορεστιάδας ,Αρης Αγίας Μονής , Διγενής Νεοχωριου Α τοπικό και Γ εθνικη
,Φήκη fc ,Άγιος Οικουμενιος ,Wythenshawe FC reserves Manchester (England), Αθλητικός όμιλος Νεοχωριου (Εθνικός) Ορεστιάδα.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Δημήτρης δήλωσε:
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ξανά φορέσω την φανέλα του Ορέστη. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του συλλόγου,εύχομαι υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων σε συλλογικό επίπεδο.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Δημήτρη σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας για τον Αλεξακούδη:

«Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία μεταγραφή – επιστροφή, αυτή του δεξιού Μπακ Παναγιωτης Αλεξακουδης.
Ο Παναγιώτης είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας μας καθώς βρισκόταν σε αυτή από πέντε χρονών. Αγωνίστηκε δύο χρόνια στην ανδρική ομάδα και έπειτα εφτά χρόνια στον Αθλητικό Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου τον οποίο και ευχαριστούμε για την συνεργασία στην διαδικασία της μεταγραφής.
Ο Παναγιώτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής δήλωσε:
Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα στην όποια μεγάλωσα … με πολύ δουλειά και υπομονή θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στο να πετύχει και φέτος η ομάδα τους στόχους της.
Παναγιώτη σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!»