Την απόφαση να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης και να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ πήρε ο Δανός Screenshot YouTube: RCD Espanyol de Barcelona

Διεθνή

Επίσημο: Έμεινε ελεύθερος ο Μπρέιθγουεϊτ από την Εσπανιόλ

15.07.24 | 16:30

Η καταληκτική ημερομηνία για την αποχώρηση ή όχι του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ από την Εσπανιόλ ήταν η σημερινή (15/7), με τον πολύπειρο φορ να παίρνει την απόφαση του.

Πιο συγκεκριμένα, κι όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα της Καταλονίας, ο Δανός φορ έκανε χρήση του δικαιώματος που του έδινε το συμβόλαιο του για να μείνει ελεύθερος, και ως τέτοιος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 33χρονος επιθετικός, που την περασμένη σεζόν κατέγραψε 45 συμμετοχές με 22 γκολ και 3 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το Κύπελλο, είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα το επιθυμεί.

Η ανακοίνωση της Εσπανιόλ:

«O Δανός ποδοσφαιριστής Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ ενημέρωσε την Εσπανιόλ ότι εκτελεί τη ρήτρα αποδέσμευσης που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του και, ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον παίκτης μας» Ο Μπρέιθγουεϊτ είχε έναν ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με τον σύλλογο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη ρήτρα που περιλαμβανόταν στο συμβόλαιο του.

Η Εσπανιόλ ευχαριστεί Μπρέιθγουεϊτ για τον επαγγελματισμό του και του εύχεται καλή τύχη στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις».