Ο Φατίχ Τερίμ στο Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

Οι πιθανοί 11 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

13.02.24 | 14:25

Γράφει: Νίκος Παγκάκης

Ο Παναθηναϊκός πετάει για τη Μακεδονία, με αλλαγές στην αποστολή του, σε σχέση με την πρόσφατη άνοδο του στη Bόρεια Ελλάδα, για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Νέα πρόσωπα, τόσο σε νέο «αίμα», του οποίου η παρουσία είναι υποχρεωτική στο θεσμό του Κυπέλλου, όσο και σε πιο έμπειρους παίκτες.

Με μια ματιά στην αποστολή, οι Γεντβάϊ, Αράο, Τσέριν επιστρέφουν. Ο Βέρμπιτς αν και σκόραρε έμεινε εκτός, αφού δεν έχει ρυθμό ακόμη. Όπως και ο Σπόραρ, όμως στα φορ δεν υπάρχει πολυτέλεια! Άξια αναφοράς το γεγονός ότι για τέταρτο συνεχόμενο ματς θα απουσιάσει ο Αϊτορ. Προφανώς ο Τούρκος προπονητής, περιμένει περισσότερα από τον Ισπανό. Ξανά στα στόπερ ο Σένκεφελντ θα ακολουθήσει. Έστω κι αν δεν είναι πρώτη επιλογή στην παρούσα φάση. Στα… πιτς ελέω ροτέσιον και ο Λημνιός.

Σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ, ο  Ντραγκόφσκι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια (με αουτσάϊντερ τον Λοντίγκιν).  Οι Βαγιαννίδης ή Κώτσιρας θα αγωνιστούν δεξιά, με Χουάνκαρ και Αράο, Γεντβάι στην άμυνα. Στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστιστούν οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπακασέτας. Στο μεσοεπιθετικό σκέλος θα δούμε τους Παλάσιος, Μαντσίνι στα φτερά. Και στην κορυφή τον Σπόραρ, με αουτσάιντερ τον Γερεμέγεφ.