Προχωρά ο αγωνιστικός σχεδιασμός στις Νέες Ατρομήτου ενόψει της νέας περιόδου. Credits: neesatromitou_wfc Instagram

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στις Νέες Ατρομήτου

15.07.24 | 23:46

Προχωρά ο αγωνιστικός σχεδιασμός στις Νέες Ατρομήτου ενόψει της νέας περιόδου.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου, ανανέωσαν τη συνεργασία τους δεκαεπτά ποδοσφαιρίστριες, ενώ θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις των μεταγραφών.

Η ανακοίνωση των Νέων Ατρομήτου αναφέρει:

Ώρα ανανεώσεων για την ομάδα μας

Έχοντας τελειώσει η αγωνιστική χρονιά μόλις λίγα 24ωρα από την τελευταία προπόνηση της Β ομάδας (Κ17) (και κάποιων αθλητριών από την Α’ ομάδα) καθώς ακολούθησε η μεταβατική περίοδος , ήρθε η ώρα για τις πρώτες ανακοινώσεις – ανανεώσεις της ομάδας μας.

Η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για 12η χρονιά έθεσε ως πρώτο στόχο στη διοίκηση την ανανέωση του βασικού κορμού της περσινής σεζόν. Έτσι και έγινε λοιπόν , στην ομάδα μας παραμένουν οι παρακάτω παίχτριες:

1) Djordjevic Jasna

2) Ψυρρή Δανάη

3) Αποστόλου Βέρα

4) Βέρρα Κατερίνα

5) Κριεζή Αντωνία

6) Ρόκομα Δέσποινα

7) Στεροπούλου Λίνα

8) Πράπα Κατερίνα

9) Μοσχονά Ζέτα

10) Γκάτση Ελένη

11) Γιούσια Αθηνά

12) Γεωργοπούλου Νίκη

13) Σκάγκου Εμμανουέλα

14) Denisa Olarean

15 Γατσούλια Σπυριδούλα

16) Παπαθεοδώρου Ιωάννα

17) Παπακώστα Κωνσταντίνα

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι νέες μεταγραφές (Ελληνίδων και ξένων) παιχτριών, καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας.

Ως πρώτη προπόνηση της σεζόν έχει ορισθεί η Δευτέρα 19 Αυγούστου στο γήπεδο της Χρυσούπολης όπου η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη με τη βοηθό της Μαίρη Τράγου θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδας για την καινούρια σεζόν.

Στην εκγύμναση της ομάδας θα βάλει το λιθαράκι του και ο γυμναστής κ. Γιώργος Πήδουλας ο οποίος θα αναλάβει και τις εργομετρικές εξετάσεις των κοριτσιών.

Προπονητής τερματοφυλάκων για 2η σεζόν παραμένει ο κ. Τάκης Κουσίδης, ενώ τη θέση της φυσικοθεραπεύτριας εξασφάλισε και για αυτή τη χρονιά η Δανάη Γάμπα.

Τέλος, γενικός αρχηγός της ομάδας θα είναι ο κ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ο οποίος ήδη είχε την πρώτη του γνωριμία με τις αθλήτριες της ομάδας μας.