Οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν και να ετοιμαστούν για τα ποιο δύσκολα φιλικά Screenshot YouTube: MF TV

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Βόλος: Την Παρασκευή κόντρα στην «ελληνική» Σαλερνιτάνα… τα πρώτα συμπεράσματα (video)

15.07.24 | 18:10

Εκκωφαντικό, παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του Βόλου στο παρθενικό παιχνίδι του στην Ιταλία, εκεί όπου βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή (12/7) πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Χθες βράδυ, οι «κυανέρυθροι αντιμετώπισαν την τοπική Τορτζιάνο την όποια φιλοδώρησαν με… 16 γκολ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 16-1.

Ο Ισπανός Χοακίν Γκόμεζ αυτή τη φορά είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει… σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του (μόνο ο Μάριος Σιαμπάνης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής) ώστε να δει σε τι επίπεδα ετοιμότητας βρίσκονται μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας.

Επόμενο φιλικό για τους κυανέρυθρους στη γειτονική χώρα, την προσεχή Παρασκευή 19/7, με ώρα έναρξης στις 18:30.

Το εμπόδιο αυτή τη φορά θα είναι αισθητά πιο υψηλό, κι ακούει στο όνομα Σαλερνιτάνα.

Η ιταλική ομάδα πέρυσι αγωνιζόταν στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου (με τους Έλληνες στόπερ Κώστα Μανωλά και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να φορούν τη φανέλα τους κατά τη διάρκεια της σεζόν), τερμάτισε όμως στην 20η και τελευταία θέση και μοιραία γνώρισε τον υποβιβασμό.

Παρακολουθήστε το χθεσινό φιλικό ξεμούδιασμα κόντρα στην Τορτζιάνο