Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 18/7/24: Τεράστιο κίνητρο για την Ιντεπεντιέντε

18.07.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου και θα κατευθυνθούμε στο Copa Sudamericana.

Φωτιά στο Copa Sudamericana

Στο «Estadio Banco Guayaquil» του Κίτο η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (03:30) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του νοκ άουτ play off γύρου του Copa Sudamericana.

Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει την Κρουζέιρο στη φάση των «16» του θεσμού.

Η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε πριν από τη διακοπή είχε αναπτύξει ρυθμό κι έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο διάστημα που μεσολάβησε πραγματοποίησε προετοιμασία προκειμένου να εμφανιστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Κι είναι μια ομάδα με πλούσια εμπειρία σε διοργανώσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Μπόκα Τζούνιορς πέρασε στα νοκ άουτ play off του Copa Sudamericana καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γκρουπ της. Με 3-2-1 και 10-6 τέρματα βρέθηκε πίσω από την Φορταλέζα, αλλά μπροστά από τη Νασιονάλ Ποτοσί και την Σπορτίβο Τρινιδένσε. Η Μπόκα Τζούνιορς πήγε στη διακοπή ανεβασμένη μετά από τις νίκες με 1-0 επί της Βέλεζ Σάρσφιλντ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και με 2-1 επί της Αλμιράντε Μπράουν για το Copa Argentina.

Θα οδηγηθούμε στον άσσο της Ιντεπεντιέντε σε απόδοση 1.95 στην πλατφόρμα της Interewetten.

Στροφή στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας

Στο «Estadio Nilton Santos» η Μποταφόγκο αντιμετωπίζει την Παλμέιρας (03:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A Βραζιλίας. Μποταφόγκο και Παλμέιρας είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης.

Η Μποταφόγκο πηγαίνει στο ματς με ρεκόρ 10-3-3 και 27-14 γκολ (5-1-1, 14-5 γκολ – εντός έδρας) και πατάει πολύ καλά στα πόδια της. Στο τελευταίο της ματς ξεπέρασε με 1-0 τη Βιτόρια εκτός έδρας κι έφτασε στις τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ μετράει πέντε σερί ματς χωρίς ήττα (4-1-0).

Είναι αποτελεσματική και στις δύο περιοχές, η διοίκησή της έχει κάνει κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι που ενίσχυσαν το ρόστερ της σε καίριες θέσεις και πλέον μοιάζει τουλάχιστον ισοδύναμο με αυτά που έχουν η Παλμέιρας και η Φλαμένγκο.

Η Παλμέιρας, τώρα, έχει κι εκείνη ρεκόρ 10-3-3, αλλά με 25-12 τέρματα (4-2-1, 11-6 γκολ – εκτός έδρας). Προέρχεται από νίκη με 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εντός έδρας. Ήταν η δεύτερη απανωτή της «βερντάο» που είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τρεις επιτυχίες και μια ισοπαλία.

Θα οδηγηθούμε στο over 2.5 σε απόδοση 2,10 στην πλατφόρμα της Interewetten.