Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Στο… τρέξιμο Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς

16.07.24 | 10:01

Την δεύτερη ημέρα ξεκούρασης θα απολαύσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είτε επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη είτε ταξίδεψαν απευθείας από την Ολλανδία και την Γερμανία στις ιδιαίτερες πατρίδες τους!

Οι «ασπρόμαυροι»  θα έχουν και την αυριανή ημέρα στη διάθεσή τους για σωματική και ψυχολογική αποφόρτιση μετά από δύο απαιτητικές εβδομάδες στην Ολλανδία καθώς το ραντεβού τους με τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Πέμπτης (18/7), με δύο συμπαίκτες τους ωστόσο να έχουν προπόνηση τόσο σήμερα όσο και αύριο!

Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα, οι οποίοι θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα αυτές τις δύο ημέρες, προκειμένου να καλύψουν μέρος του χαμένου εδάφους εξαιτίας της απουσίας τους και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση της 24ης Ιουλίου στην Τούμπα, είτε με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα είτε την Εγκνατία.

Υπενθυμίζεται πως η άδεια του Ζίβκοβιτς ολοκληρώθηκε χθες, με τον Σέρβο να μην παίρνει… ανάσα από τον Ιούλιο του 2023 έως και τις 26 του περασμένου Ιουνίου όποτε και ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Σερβίας στο Euro της Γερμανίας.

Από την πλευρά του, ο Τόμας Κεντζιόρα ξεκίνησε μόλις την περασμένη Πέμπτη προπονήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με την παρουσία του στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στις 24 Ιουλίου να κρίνεται άκρως απαραίτητη!