ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΠΑΛΑΣΙΟΣ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Το ντόμινο με… Παλάσιος που φέρνει Μαρτίνες

16.07.24 | 13:30

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Άρης εκτός του Σέρχιο Αραούχο τις προηγούμενες ημέρες κινήθηκε και για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Μετά την πρώτη και διερευνητική επαφή, ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Ταγιέρες.

Ο Άρης δεν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον 32χρονο, λόγω της διαφοράς που υπήρξε στο οικονομικό. Συγκεκριμένα ο Παλάσιος φέρεται να ζήτησε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προτιμά να προσφέρει αυτά τα χρήματα στον Σέρχιο Αραούχο.

Στο πρόσωπο του Παλάσιος οι «κίτρινοι» είδαν έναν παίκτη έμπειρο, γνώστη της Ελλάδας που δεν θα χρειαζόταν χρόνο για να εγκληματιστεί και θα κάλυπτε με επιτυχία το δεξί άκρο της επίθεσης. Οι Θεσσαλονικείς προσέφεραν στον Αργεντινό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, όμως τελικά δεν υπήρξε «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση τις επόμενες ημέρες.

Ο Παλάσιος μπορεί να μην ήρθε στον Άρη ωστόσο η μετακίνησή του στην Ταγιέρες για τα επόμενα 2+1 χρόνια φαίνεται να επηρεάζει την ομάδα του Άρη. Το πως; Στην περίπτωση του Αλεχάντρο Μαρτίνες. Του 27χρονου χαφ για τον οποίο έχει γίνει πρόταση στην ομάδα της Αργεντινής, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή της.