ΟΝΤΟΥΜΠΑΤΖΟ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Η κρίσιμη ημέρα για Οντουμπάτζο και η… παράμετρος Φερνάντες

16.07.24 | 17:29

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Η ΑΕΚ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κύπρο και το τελευταίο της φιλικό με την Ομόνοια, με τον Πάολο Φερνάντες να παραμένει στο ρόστερ και στον Άρη να τηρούν στάση αναμονής ελέω και της ενδεχόμενης μεταγραφής του Μόουζες Οντουμπάτζο.

Η αποστολή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα να αναχωρεί αύριο (17/7) για το μεθαυριανό (18/7) της τεστ, πριν από το πρώτο της ευρωπαϊκό ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτήν αναμένεται να είναι και ο Πορτογάλος μέσος ότι και αν σημαίνει αυτό για το μέλλον του. Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται να μην έχει στις βασικές του επιλογές τον Πορτογάλο, κάτι που έχουνε ως ενημέρωση στον Άρη και παραμένουν στην αναμονή.

Σε αντίθεση με τον Αλμέιδα, ο Άκης Μάντζιος θέλει τον Φερνάντες όπως και τον Ζίνι υπό τις οδηγίες του στον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για αυτό και τέθηκαν στο τραπέζι τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών στην κρούση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Άγγλου δεξιού μπακ.

Η επιστροφή της αποστολής του Άρη από την Πτολεμαΐδα στην Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της αναμένεται να δρομολογήσεις εξελίξεις στο θέμα. Το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ δεν τοποθετήθηκαν σε κρούση άλλης ομάδας για τον Φερνάντες φανερώνει την καταρχήν επιθυμία τους να προχωρήσει το φλερτ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέρα κριτήριο μοιάζει η Παρασκευή (19/7). Την ημέρα που θα έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του. Της ανακοίνωσης των ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αν σε αυτούς βρεθεί ο Φερνάντες τότε ενδεχομένως να ανοίξει ο δρόμος της μετακίνησής του στον Άρη. Καθοριστική θα είναι και η διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη.