Credits: Oficretefc.com

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

16.07.24 | 14:22

Στη διάθεση των φιλαθλών του ΟΦΗ τέθηκαν σήμερα (16/7) τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου, με την κρητική ΠΑΕ να ενημερώνει μεταξύ άλλων ότι οι τιμές είναι αμετάβλητες.

Με βάση τη νέα ΚΥΑ δεν θα υπάρχουν σημεία πώλησης των εισιτηρίων, με τις κρατήσεις να γίνονται μόνο online και τηλεφωνικά. Για τους φίλους των Ομιλητών, οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και όχι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνοιλογία θα υπάρχει καθημερινά κάποιος 2-6 το απόγευμα στο γραφείο μας στο γήπεδο για καλύτερη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα από φέτος χωρίς την εφαρμογή gov.gr Wallet, δεν θα μπορεί κανένας να μπει στο γήπεδο, μιας και δεν θα υπάρχουν έντυπα εισιτήρια!

Τέλος θα υπάρχουν εκπτωτικές κατηγορίες σε: παιδικό (θύρες 1,2,3,4,5,7,8,9 VIP Ευγένιος Γκέραρντ), ανέργων και φοιτητών (θύρες 1, 4, 5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Με το σύνθημα «ΈΝΑ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» και με σταθερή τιμολογιακή πολιτική σε όλες τις Θύρες, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια.

Προτεραιότητα για να ανανεώσουν τη θέση τους στις εξέδρες του “Θ. Βαρδινογιάννης” έχουν έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου όσοι ήταν κάτοχοι καρτών διαρκείας τη σεζόν 2023-24.

Η ανανέωση θέσης μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από την κατηγορία εισιτηρίου «Κανονικό» της σεζόν 2023-24, στην ίδια κατηγορία της σεζόν 2024-25.

  • Σε ότι αφορά στα εισιτήρια της κατηγορίας «Παιδικό» της σεζόν 2023-24, η ανανέωση θα πρέπει να αφορά παιδιά μέχρι 12 ετών (γεννημένα από το 2012 και μετά). Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2011 και πριν, θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο «Κανονικό» εισιτήριο, αφού ολοκληρωθεί η περίοδος των ανανεώσεων.

Από το Σάββατο 3 Αυγούστου θα είναι πλέον διαθέσιμες όλες οι εναπομείνασες θέσεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

·       ΘΥΡΕΣ 1, 4, 5 (BLACK & WHITE): 130 ευρώ

50% έκπτωση σε παιδικό, φοιτητικό, ανέργων

·       ΘΥΡΕΣ 2, 3 (PREMIUM): 280 ευρώ

50% έκπτωση στο παιδικό

·       ΘΥΡΑ 8 (PREMIUM): 300 ευρώ

50% έκπτωση στο παιδικό

·       ΘΥΡΕΣ 7Α, 7Β (PREMIUM): 380 ευρώ

50% έκπτωση στο παιδικό

·        ΘΥΡΑ 9 (VIP) “Ευγένιος Γκέραρντ”: 400 ευρώ

50% έκπτωση στο παιδικό

·       ΘΥΡΑ 9 (VVIP) “Ευγένιος Γκέραρντ”: 700 ευρώ

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνουμε στους φιλάθλους μας ότι, με βάση την κυβερνητική απόφαση, από την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς την χρήση της εφαρμογής GOV.gr Wallet. Γι’ αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η εγκατάσταση της απ’ όσους δεν την διαθέτουν.

• Την εφαρμογή “GOV.gr Wallet” μπορείτε να την εγκαταστήσετε μέσω του App Store (συσκευές Apple) και του Play Store (συσκευές Android), εφόσον είστε εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ). Εάν δεν είστε εγγεγραμμένοι, μπορείτε εύκολα να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του https://emep.gov.gr

• Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για οδηγίες αναφορικά με την χρήση του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε το https://tickets.gov.gr

•Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει εμπλοκή στην διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο GOV.gr Wallet από την αγορά του και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με τις εν λόγω διαδικασίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Παιδικό: Έως 12 ετών (παιδιά γεννημένα από το 2012 κι έπειτα) – Θα εκδίδεται ΔΩΡΕΑΝ η Κάρτα Φίλου ΟΦΗ, σε συνεργασία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη. Το παιδικό εισιτήριο πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να συνοδεύεται από Κανονικό εισιτήριο διαρκείας ενήλικα. Ο γονέας / κηδεμόνας προσθέτει τον ΑΜΚΑ του ανήλικου τέκνου κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
  • Φοιτητικό: Με πάσο σε ισχύ ή βεβαίωση σπουδών. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στο [email protected] εντός 15 ημερών  από την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και να συνοδεύονται από τον αριθμό εισιτηρίου, διαφορετικά η ΠΑΕ έχει τη δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου.
  • Ανέργων: Με βεβαίωση ημέρας από ΟΑΕΔ, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στο [email protected] εντός 15 ημερών  από την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και να συνοδεύεται από τον αριθμό εισιτηρίου, διαφορετικά η ΠΑΕ έχει τη δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι ανήλικοι 12-18 ετών θέλουν να αποκτήσουν “Κανονικό” εισιτήριο, θα πρέπει ο γονέας / κηδεμόνας του εκάστοτε ανηλίκου να καταχωρήσει το αγορασμένο εισιτήριο διαρκείας στο δικό του gov.gr Wallet.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας απαιτούνται:

  • ΑΜΚΑ
  • ΑΔΤ
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
  • ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ (για έκδοση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

* Κάθε φίλαθλος δικαιούται να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024-25

  • Online:
  • Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην ενότητα “Εισιτήρια” (www.oficretefc.com) – Για ανανέωση θέσης ή αγορά νέας θέσης.
  • Τηλεφωνικά:Ticketmaster Call Center: 2111981535(Δευτ. – Κυρ.: 9.00 – 21.00) – ΜΟΝΟ για αγορά νέας θέσης. Όχι για ανανέωση.

    *Χρέωση Ticketmaster : 5€ (ανανέωση), 3€ (αγορά νέου) / εισιτήριο (για online και τηλεφωνικές αγορές)[ΜΣ2]

Όσοι θέλουν να ανανεώσουν τη θέση τους, στο πεδίο “θύρα” θα πρέπει:

–       Για τη θύρα “9VIP Ευγένιος Γκέραρντ” να πληκτρολογήσουν “09lower” (χωρίς κενά).

–       Για τη θύρα “9VVIP Ευγένιος Γκέραρντ” να πληκτρολογήσουν “09upper” (χωρίς κενά).

–       Για τη θύρα “7A” να πληκτρολογήσουν “07A” (χωρίς κενά).

–       Για τη θύρα “7B” να πληκτρολογήσουν “07B” (χωρίς κενά)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση ακύρωσης εισιτηρίου – είτε λόγω μη γνησιότητας των εγγράφων, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, η χρέωση της Ticketmaster δεν επιστρέφεται.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Με χρεωστικές κάρτες
  • Με πιστωτικές κάρτες (έως 12 άτοκες δόσεις και πολλά προνόμια με την OFI FC VISA – έως 4 άτοκες δόσεις με όλες τις υπόλοιπες πιστωτικές κάρτες)

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

Η Κάρτα Φίλου ΟΦΗ αποτελεί μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και απλού εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η έκδοσή της πρέπει να γίνει πριν την αγορά του εισιτηρίου. Η τιμή της θα είναι 15 ευρώ και θα έχει ισχύ για όλη την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

ΟΛΑ τα χρήματα από τη συνδρομή της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ” θα πηγαίνουν στο Ερασιτεχνικό σωματείο για την οικονομική ενίσχυση και την ισχυροποίηση των τμημάτων μας ομάδας μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ!

Πληροφορίες για την αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας:

Τηλ: 2810254674 (καθημερινά: 10:00 – 18:00)  E-mail: [email protected]

Γραφεία ΠΑΕ ΟΦΗ – Καντάνου 70 – Γήπεδο ΟΦΗ (δίπλα στη μπουτίκ “OFI Crete FC x @cosmossport ” (καθημερινά 14:00 – 18:00)».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc)