Οι Κρητικοι γνώρισαν την ήταν από την βέλγικη ομάδα Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μπέβερεν- ΟΦΗ 3-0: Κάθε αρχή και δύσκολη

16.07.24 | 21:18

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την Μπέβερεν με 3-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του συλλόγου στην Ολλανδία.

Έτσι ξεκίνησαν οι Όμιλήτες

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Μπάουμαν, ενώ για πρώτη φορά είδαμε τον Μπόρχα Γκονθάλεθ που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ παίζοντας στην θέση του δεξιού μπακ.

Αριστερά ξεκίνησε ο Αμπάντα με τους Χνάρη και Μπρεσσάν ν’ αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Από εκεί και πέρα, στο δίδυμο των αμυντικών μέσων ξεκίνησαν οι Φελίπε Γαγιέγος και Ζήσης Καραχάλιος με τον Μανώλη Φαϊτάκη να αγωνίζεται μπροστά τους στην φυσική του θέση.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, δεξιά άρχισε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, αριστερά ο Αντριάν Ριέρα και στην κορυφή ο Άαρον Ισέκα.

Νωθρό ξεκίνημα

Η κριτική ομάδα έκλεισε σωστά τους χώρους στην αρχή της αναμέτρησης, με τους Βέλγους να μην μπορούν να πλησιάσουν την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Μπέβερεν ήρθε στο 16΄με το σουτ του Σερβέ να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπάουμαν.

Ωραίο σου του Ντάσι και 1-0

Δύο λεπτά αργότερα η Μπέβερεν βρήκε το γκολ. Ο Ντάσι μπήκε στην περιοχή του ΟΦΗ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπάουμαν κάνοντας το 1-0. Οι Βέλγοι είχαν δύο καλές στιγμές πριν τελικά καταφέρουν, με την τρίτη να ανοίξουν το σκορ.

Πρώτη απειλή για τους Κρητικούς

Στο 22΄ο Θεοδοσουλάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή μετά από ωραία πάσα του Ριέρα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Λιμπόμπε σε γκολ φωτοτυπία έκανε 2-0

Ο ΟΦΗ δέχτηκε ένα πανομοιότυπο γκολ με το πρώτο και η Μπέβερεν κάνει το 2-0. Μετά από ωραία ενέργεια, ο Λιμπόμπε βρέθηκε σε θέση βολής και σκόραρε το δεύτερο γκολ για τους Βέλγους.

Αδράνεια και 3-0

Στο 36΄ ο Λιμπόμπε πέτυχε και το δεύτερο γκολ του στο ματς με κεφαλιά, μετά από την γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του και τη σέντρα του Σέρβε.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν δέκα αλλαγές.

Ο αγώνας άρχισε με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με τους Κρητικούς να προσπαθούν να βρουν με άμεσες μπαλιές εκτεθειμένη την άμυνα των Βέλγων. Ετσι το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Μπέβερεν- ΟΦΗ 3-0

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χνάρη, Μπρεσσάν , Γαγιέγος, Καραχάλιος, Φαϊτάκη,Θεοδοσουλάκης, Ριέρα , Ισέκα.

Αυτοί αγώνιστκαν στο 2ο ημίχρονο: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Αποστολάκης, Πιστικός, Χιμένεθ