Όσα ανέφερε το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Κυριάκος: «Κρατάμε την αυτοπεποίθηση, ξεκινάμε με τα ίδια όνειρα, πίστη και ταπεινότητα»

16.07.24 | 22:46

Με εντός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον Πανσερραϊκό ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του στην νέα Super League, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ.

Το πρώτο σχόλιο από μεριάς ΠΑΟΚ, έκανε ο Κυριάκος Κυριάκος, λέγοντας πως ο Δικέφαλος ξεκινάει την νέα σεζόν τόσο με τους ίδιους στόχους όσο και με την ίδια ταπεινότητα, συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αναφορικά με την περσινή σεζόν, λέω Θεέ μου τι πρωτάθλημα πήραμε. Είναι συγκλονιστικά τα συναισθήματα. Ξεκινάμε με τα ίδια όνειρα, ταπεινότητα. Όταν χάνεις πρέπει να χάνεις χωρίς τοξικότητα, να μαθαίνεις από τις ήττες. Εμείς καλούμαστε να αφήσουμε  τις μαγικές στιγμές στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας.

Ξεκινάμε με τα ίδια όνειρα, πίστη, ταπεινότητα. Κρατάμε την αυτοπεποίθηση που μας χάρισε η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκινάμε την ερχόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη που είναι κάτι σημαντικό και για εμάς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάμε με το μότο του προπονητή μας. Παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να υπάρξει μια διαχείριση συναισθημάτων. Με πίστη και ταπεινότητα νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Πέρσι το καλοκαίρι μας έλεγαν δημόσια να θέσουμε τους στόχους μας, όμως μέσα μας εμείς τους είχαμε απόλυτα τακτοποιημένους.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη, αλλά δύσκολη πόλη, στο να διαχειριστεί και τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική και για το αν θα ήθελε ο τίτλος να έρθει νωρίτερα:

«Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Να βγούμε χωρίς καρδιακά. Ότι ήταν τόσο μάγκικο το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε φαίνεται και από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε που δε χάνουν τη δυναμική τους και αυτό κάνει καλό σε όλους.

Ας έρθουν και άλλες χαρές και ας είναι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο!»