Κοτάρσκι ΠΑΟΚ Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ατζέντης Κοτάρσκι: «Δύσκολο να τον παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ – Πρόβλημα η υψηλή τιμή»

17.07.24 | 09:46

Ο ατζέντης του Ντόμινικ Κοτάρσκι, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, έδωσε συνέντευξη στο ιταλικό, «Radio Sportiva», μιλώντας για την πιθανότητα ο παίκτης που εκπροσωπεί να αγωνιστεί στη Serie A.

To ενδιαφέρον της Τζένοα παραμένει ενεργό, καθώς μετά την παραχώρηση του Τζόσεπ Μαρτίνεθ στην Ίντερ, η ιταλική ομάδα αναζητεί βασικό τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν.

Ο Ιταλός ατζέντης τόνισε πως είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει έναν παίκτη – κλειδί, όπως ο Κροάτης τερματοφύλακας, όμως όλα είναι ανοιχτά όσο είναι ανοικτό το μεταγραφικό παζάρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε για τον Κοτάρσκι:

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε τον Κοτάρσκι στη Serie A;

«Η πιθανότητα υπάρχει πάντα μέχρι να κλείσει η αγορά. Το “πρόβλημα” με τον Κοτάρσκι είναι ότι έχει υψηλή αποτίμηση, τότε ο ΠΑΟΚ κάνει τα προκριματικά του Champions League, υπάρχουν πολλά χρήματα στο τραπέζι. Το να παραχωρήσεις έναν παίκτη-κλειδί όπως αυτός δεν είναι εύκολο».

Τι είδους τερματοφύλακας είναι αυτός;

«Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός, παίζει με τα πόδια, είναι μοντέρνος και μετά είναι παγωμένος στο χαρακτήρα. Όταν πήγε στον ΠΑΟΚ όλοι έμειναν έκπληκτοι… Είναι ένα κομμάτι πάγου, πολύ ψυχρός. Και μετά έκανε πολύ λίγα λάθη όταν κλήθηκε, κέρδισαν τον τίτλο και χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του στα τελευταία παιχνίδια».