Γιάκουμπ Μπράμπετς Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μπράμπετς: «Η κλήρωση είναι καλή για εμάς – Έρχεται μία απαιτητική σεζόν»

17.07.24 | 14:56

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να ευελπιστούν σε ένα καλό ξεκίνημα.

Ο Τσέχος αμυντικός ανέφερε πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι απαιτητική, γι’ αυτό και ο Άρης θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος όταν ξεκινήσουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς:

«Έχω την αίσθηση ότι η κλήρωση είναι καλή για εμάς. Το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών είναι βατό και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Τα ντέρμπι αργούν και στις πρώτες αγωνιστικές έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλά αποτελέσματα, ώστε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να πάρουμε ώθηση για τη συνέχεια, που θα είναι πιο δύσκολη.

Δουλεύουμε σκληρά και καλά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Δεν είναι η στιγμή για περισσότερα λόγια τώρα, παρά μόνο για δουλειά. Έρχεται μια απαιτητική σεζόν και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας».