Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Σπανός: «Υψηλές οι βλέψεις του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν»

17.07.24 | 14:45

Ο Γιώργος Σπανός παραχώρησε δηλώσεις, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, για τη σεζόν 2024-2025.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του Περιστερίου, για τη νέα σεζόμ, αλλά και στο νέο format του πρωταθλήματος.

Τέλος, μίλησε για τις πορείες Ολυμπιακούκαι ΠΑΟΚστοUEFA Europa Conference League και το πως μπορούν αυτές, να αποτελέσουν οδηγό για ένα καλύτερο «αύριο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου μίλησε:

Για τις βλέψεις που έχει ο Ατρόμητος για τη νέα σεζόν: «Σίγουρα οι βλέψεις μας είναι πάντα υψηλές. Ο Ατρόμητος είναι πάντα μία σταθερή ομάδα της Super League. Είμαστε 20 χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Έχουν υπάρξει καλές χρονιές, έχουν υπάρξει μέτριες χρονιές, όπως η περσινή. Φέτος χτίζουμε μια νέα ομάδα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε τη δυνατότητα να στοχεύσουμε ψηλά».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Θέλουμε από τον κόσμο να έχει συμμετοχή, καθώς έτσι βγαίνει μια ενέργεια που έρχεται και στην ομάδα και έπειτα μέσα στο γήπεδο και βοηθάει τους παίκτες και τη διοίκηση και γενικότερα όλο τον οργανισμό. Θέλουμε και συμμετοχή και στήριξη».

Για τη νέα σεζόν και τις αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα: «Είναι μια χρυσή ευκαιρία μετά τις επιτυχίες που είχαμε την περασμένη σεζόν. Τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο μέχρι το τέλος. Είχαμε την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, κάτι πολύ σπουδαίο για μια ελληνική ομάδα. Είχαμε την πολύ καλή πορεία του ΠΑΟΚ, όπως και των υπόλοιπων ομάδων.

Είναι μια καλή συγκυρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και με την αλλαγή της διοίκησης στην ΕΠΟ, καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να υπάρχει αυτή η συνεννόηση, αυτή η επικοινωνία, η συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων για να μεγαλώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».