Κάτοικος Κύπρου θα είναι ο πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» Φωτογραφία: Intime

Διεθνή

Η Πάφος ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέπε από τον Ολυμπιακό

17.07.24 | 15:22

Παραμένει κάτοικος Κύπρου ο Πέπε, καθώς θα συνεχίζει να βρίσκεται στο δυναμικό της Πάφου, που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή.

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο κρατάει έτσι στο ρόστερ της έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 31 συμμετοχές, με 2 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, για την μεταγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Pedro Filipe Figueiredo Rodrigues.

Ο Πέπε είναι 27 ετών (20/05/1997) και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε από τις φημισμένες ακαδημίες της Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη ομάδα, με την οποία ήταν βασικός. Ο Πέπε πήρε την πρώτη του γεύση από το ποδόσφαιρο σε αντρικό επίπεδο όταν πήγε δανεικός στην πορτογαλική ομάδα Εστορίλ τη σεζόν 2017/2018, όπου κατέγραψε 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τις επόμενες δύο σεζόν, συνέχισε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι με τη Vitoria Guimaraes SC, όπου καθιερώθηκε στην βασική 11άδα με 65 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Πέπε εξασφάλισε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2020. Μεταξύ του 2020 και του 2023 πραγματοποίησε 93 εμφανίσεις με των Ολυμπιακό, την Famalicao, την Ankaragucu και την FC Cartagena, πετυχαίνοντας συνολικά 5 γκολ και 16 ασίστ.

Ήρθε στην ομάδα μας μας το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2023/2024, ο Πέπε πραγματοποίησε 31 συμμετοχές, με 3 ασίστ και 2 γκολ, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού γκολ, στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 88.

Καλωσορίζουμε τον Pepe πίσω στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία !

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pafos FC Official (@pafosfc)