Credits: Youtube - Houston Dynamo FC

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Απόσταση Άρη – Χιούστον Ντίναμο για τον Καρασκίγια

18.07.24 | 11:32

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Στο στόχαστρο του Άρη παραμένει πάντα ο Ανταλμπέρτο Καρασκίγια της Χιούστον Ντίναμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Με βάση τα όσα αναφέρουν στο φλερτ υπάρχει τη στιγμή αυτή οικονομική διαφορά. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσφέρει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου μέσου με την ομάδα του MLS να αξιώνει 5 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Χοσέ Μιγκέλ Ντομίνγκεζ στο «Χ», εκτός του Άρη στο κόλπο της απόκτησής του Παναμέζου βρίσκεται η Αλαβές αναφέροντας πως μπορεί να γίνει κίνηση και από την Πόρτο.

«Ο Καρασκίγια έχει αρκετούς μνηστήρες. Μια πιθανή επιλογή είναι η Αλαβές της Ισπανίας. Ο Άρης Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα πιέζει από την πλευρά του, αλλά δεν φτάνει αυτό που θέλει η Χιούστον Ντιναμό από το MLS», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση.

Κι όσο για τη δεύτερη: «Τίποτα απολύτως δεν αποκλείεται για τον Παναμέζο μέσο, Ανταλμπέρτο Καρασκίγια. 1. Τον θέλει η Αλαβές. 2. Ο Άρης τον θέλει, αλλά δεν φτάνει στα χρήματα που ζητάει η Ντιναμό Χιούστον. 3. Η Πόρτο δεν αποκλείεται ακόμη, αλλά πρέπει να φύγει πρώτα ο Σέρβος Μάρκο Γκρούγιτς».