ΑΕΛ - Εισιτήρια Credits: aelfc.gr

Superleague 2

ΑΕΛ: Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας με… δόσεις

18.07.24 | 14:00

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί με μία οικονομική διευκόλυνση, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πληρώσουν τα εισιτήριά τους με δόσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την επιθυμία του κόσμου να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, αποφάσισε να διευκολύνει τους φιλάθλους της στην αποπληρωμή των διαρκείας με δόσεις.

Αναλυτικότερα:

H παρούσα διευκόλυνση αφορά στους φιλάθλους της ανατολικής κερκίδας (θύρες από 3 μέχρι 10) και του νοτίου πέταλου (θύρες 1,2 και 23).

Η δόση και στις δύο κατηγορίες ενδιαφερομένων έχει προσδιοριστεί στο ποσό των 50 ευρώ και αφορά σε 2 δόσεις για τους κατόχους του νοτίου πέταλου και 3 δόσεις για τους κατόχους της ανατολικής κερκίδας.

Οι ημερομηνίες προσέλευσης των φιλάθλων για την πληρωμή των δόσεων των φετινών εισιτηρίων διαρκείας θα είναι απολύτως ακριβείς στον προσδιορισμό τους και θα είναι οι ακόλουθες:

A) Τετάρτη 31/7/2024

Β) Σάββατο 31/8/2024

Γ) Παρασκευή 20/9/2024

Η ΠΑΕ θα φροντίσει τόσο σε επίπεδο ωραρίου όσο και σε επίπεδο προσωπικού να καλύψει όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν από την πιθανή αυξημένη προσέλευση των συγκεκριμένων ημερομηνιών.

Η διαδικασία αυτή έχει προσδιοριστεί να γίνει αποκλειστικά στα γραφεία της ΠΑΕ (Σκαρλάτου Σούτσου 3 στον 3ο όροφο, τηλ. 2411 803 333 & 34) και μόνο με μετρητά.

H ΠΑΕ θα εκδίδει προσωρινή απόδειξη είσπραξης για κάθε πληρωμή. Μετά την αποπληρωμή των δύο δόσεων θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μας.

Εάν όμως κάποιος δεν εξοφλήσει και την τρίτη δόση του διακανονισμού τότε με δική του ευθύνη δεν θα μπορέσει να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας».