Ιωαννίδης - Σπόραρ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Σλόβαν: «Ετοιμάζουμε “δυνατές” κινήσεις – Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε τον Σπόραρ»

18.07.24 | 13:36

«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, η πρόκριση στον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League φέρνει… μεταγραφές.

Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας πέρασε το εμπόδιο της Στρούγκα και σκέφτεται ήδη την αντίπαλό της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, που θα είναι η Τσέλιε Σλοβενίας. Και για να παρουσιαστεί πιο έτοιμη θα χρειαστεί να κάνει 1-2 κινήσεις για να ενισχυθεί περισσότερο, τουλάχιστον όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής διεθνών σχέσεων και υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, Ρόμπερτ Βίτεκ.

Στα 42 του χρόνια ο πρώην διεθνής παίκτης της Σλόβαν παραδέχθηκε στο κανάλι Sport1 της Σλοβακίας ότι ένας από τους στόχους της ομάδας παραμένει πάντα ο Αντράζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Βίτεκ: «Ο προπονητής Βάις επιθυμεί να ενισχυθεί η ομάδα. Στη Βόρεια Μακεδονία, του έλειπε ακόμα ο νέος τερματοφύλακας, Ντόμινικ Τάκατς, τον οποίο η Σλόβαν απέκτησε αφού είχε υποβάλλει τη λίστα στην UEFA για τα ματς του Α΄ προκριματικού γύρου. Επίσης, λόγω τραυματισμού, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει ο επιθετικός μας, ο Τιγκράν Μπαρσεγιάν. Ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς με την Τσέλιε, ενώ η συμμετοχή του Αρμένιου παραμένει αμφίβολη» ανέφερε ο Βίτεκ και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε πάνω σε 1-2 περιπτώσεις που θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας εγκαίρως ενόψει των δύο αγώνων με την σλοβένικη ομάδα. Δεν είναι μυστικό ότι ο σύλλογος ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Σλοβένου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ.»