Πανσερραϊκός προπόνηση Credits: Facebook/Panserraikos FC

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός: Προπόνηση με βάρη στο γυμναστήριο (pics)

18.07.24 | 19:07

Ο Πανσερραϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Νάουσα.

Oι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου το πρωί της Πέμπτης (18/7) προπονήθηκαν με βάρη μέσα στο γυμναστήριο.

Μία εβδομάδα παραμονής συμπληρώνει στα 3-5 Πηγάδια η αποστολή του Πανσερραϊκού. Με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, καθώς ακόμη και το μεσημέρι η θερμοκρασία μετά βίας ξεπερνά τους 27 βαθμούς, ο Μιχάλης Γρηγορίου «χτίζει» την ομάδα που θα μπει στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Οι «κόκκινοι» τα πρωινά δουλεύουν κυρίως στην φυσική τους κατάσταση, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα που έρχονται, ενώ τα απογεύματα το μενού περιλαμβάνει κυρίως τακτική, καθώς η ομάδα θα πρέπει άμεσα να αφομοιώσει τα “θέλω” του καινούργιου προπονητή σε όλες τις γραμμές.

Την Κυριακή (14/07) εντάχθηκε στην αποστολή και ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι, ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων του στο Euro και ξεκίνησε άμεσα προπονήσεις. Επίσης ο Μάριος Σοφιανός που αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Η αποστολή θα παραμείνει στα 3-5 Πηγάδια έως και το πρωινό της Τρίτης 23 Ιουλίου, στην συνέχεια θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής και την Κυριακή 28 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος φιλικός αγώνας κόντρα στον Λεβαδειακό, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας των Σερρών.