Νάλι Credits: Facebook/OFI Crete Women F.C.

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΟΦΗ: Απέκτησε τη διεθνή γκολκίπερ Χέιζελ Νατάσα Νάλι

18.07.24 | 21:45

Την απόκτηση της τερματοφύλακα Χέιζελ Νατάσα Νάλι ανακοίνωσε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ.

Η Αφρικανή πορτιέρε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Τουρκία, με την προσθήκη της κίπερ από τη Ζάμπια να φέρνει ποιότητα κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Η ανακοίνωση

«Συναρπαστικά νέα! Πραγματοποιήσαμε άλλη μια εξαιρετική προσθήκη!

Η Χέιζελ Νατάσα Νάλι Hazel Natasha Nali είναι μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες της Αφρικής, με εκτενή εμπειρία και εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα γυναικών της Ζάμπιας, η Νατάσα έχει ξεχωρίσει σε πολλά τουρνουά, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας της.

Παίζοντας στην τουρκική γυναικεία λίγκα για την ομάδα Fatih Vatan Spor Kulübü ως προηγούμενη ομάδα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ταλέντο και τις ικανότητές της κάτω από τα δοκάρια. Η αναγνώρισή της ξεκίνησε όταν εκπροσώπησε τη Ζάμπια στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 το 2014, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Ιταλία, η Βενεζουέλα και η Κόστα Ρίκα.

Με την ανώτερη ομάδα της Ζάμπιας, έχει αγωνιστεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2014 και το 2018, και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Ολλανδία, η Κίνα και η Βραζιλία. Στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2022, η Ζάμπια έφτασε στους ημιτελικούς, με τη Νατάσα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην άμυνα της ομάδας της.

Στα διεθνή φιλικά παιχνίδια του 2023, συνέχισε να αποδεικνύει τις ικανότητές της σε αναμετρήσεις με την Ελβετία και την Ιρλανδία. Η Νατάσα ήταν επίσης καθοριστική στην πρόκριση της Ζάμπιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της #FIFA το 2023, ένα επίτευγμα που αναδεικνύει την αφοσίωση και την αντοχή της.

Η μεταγραφή της στην ομάδα μας αναμένεται να φέρει ποιότητα και επιπλέον εμπειρία στην άμυνα της ομάδας, ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειές μας για ξεχωριστές επιδόσεις στη νέα σεζόν. Με τη Νατάσα Χέιζελ στο τέρμα μας, η ομάδα έχει ακόμα έναν ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθειά της να επιτύχει νέους στόχους.

Ναλί Νατάσα Χέιζελ, Καλώς ήρθες στη νέα σου οικογένεια!»