Ο Γιόνο Ότο στο ματς του ΠΑΟΚ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Ότο, ευχάριστα νέα για Βιεϊρίνια

18.07.24 | 22:06

Μετά από τρεις ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, αλλά και στα «τελειώματα» των φάσεων.

Στο φινάλε της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων, με νικήτρια να αναδεικνύεται αυτή των Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Οζντόεφ, Σβαμπ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον τελευταίο να προπονείται για πρώτη φορά με τους Πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2024-25!

Από την πλευρά του, ο Γιόνι Ότο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά η κατάστασή του δείχνει ολοένα και καλύτερη, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο φιλικό στο γόνατο, ήταν «καθαρές».

Ωστόσο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για λίγες ακόμα ημέρες προκειμένου να «εξαφανιστούν» οι ενοχλήσεις που συνεχίζει να νιώθει, με όλους όσους στελεχώνουν το «ασπρόμαυρο» ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει φυσικά στραμμένη την προσοχή του στην πρώτη «μάχη» με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, την ερχόμενη Τετάρτη (24/7, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.