Credits: Youtube - Club de Futbol Cruz Azul

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Ολυμπιακός, ο επόμενος προορισμός του Αντούνα» (pic)

19.07.24 | 07:47

Από τον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΚ κι από την ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό!

Οι Μεξικανοί του FΟΧSports ΜΧ (συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στον Όμιλο FOX Sports) αυτή την φορά στέλνουν τον Ουριέλ Αντούνα στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό λέγοντας:

«Ο Ουριέλ Αντούνα είναι κοντά στο να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τις καλές εμφανίσεις που είχε με την Κρουζ Αζούλ. Ωστόσο, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να καταβάλει άμεσα το ποσό που ζητά η ομάδα της Λα Νορία για την αποχώρησή του».

Ετσι ξεκινά το ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του καναλιού, Φερνάντο Σβαρτς, και συνεχίζει: «Η ομάδα της ΑΕΚ, υπό την καθοδήγηση του Ματίας Αλμέιδα, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα (;) με τη στελέχωση του ρόστερ της.

Για το λόγο αυτό ζήτησε από την Κρουζ Αζούλ μια περίοδο έως και 4 χρόνια για να πληρώσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ζητούν τόσο οι Τσίβας όσο και η “Λα Μακίνα” για την αποχώρηση του Ουριέλ Αντούνα και τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ είναι ότι αναζητά την έξοδο του Ορμπελίν Πινέδα με μια καλή τιμή, καθώς και άλλων παικτών, ώστε να έχει αρκετά χρήματα στα ταμεία της για να καταβάλει το απαιτούμενο ποσό για τον Ουριέλ Αντούνα τόσο στην Κρουζ Αζούλ όσο και στην Τσίβας, τις ομάδες, δηλαδή που μοιράζονται το ποσοστό των δικαιωμάτων του Μεξικανού εξτρέμ.»

Στο… παιχνίδι ο Ολυμπιακός

Και κάπου εκεί μπαίνει και ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι ο νέος προορισμός του Ουριέλ Αντούνα στην Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του μεξικάνικου μέσου και συνεχίζει:

«Αν και ο “El Brujo” δεν ήταν βασικός με την Κρουζ Αζούλ στην έναρξη του πρωταθλήματος, οι εκπρόσωποί του έχουν εξετάσει διάφορες επιλογές για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ως εκ τούτου ο προορισμός του θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα, αλλά όχι στην ομάδα που προπονεί ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ολυμπιακός, οι πρωταθλητές του UEFA Europa Conference League, φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα.

Αν και όλα ακόμη βρίσκονται στο στάδιο των επαφών, οι διαπραγματεύσεις φαίνονται να βαίνουν καλώς, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με την ΑΕΚ, και εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρξει happy end.

Εάν η μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα στον Ολυμπιακό προχωρήσει, θα ενταχθεί στην “εκλεκτή” ομάδα των Μεξικανών που έχουν αγωνιστεί για την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, όπως οι Νέρι Καστίγιο και Άλαν Πουλίδο.»