Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Η επιμονή για Φερνάντες και η «μάχη» για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό

19.07.24 | 17:22

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Πάολο Φερνάντες παραμένει στο στόχαστρο του Άρη παρά την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ΑΕΚ του Μόουζες Οντουμάτζο και το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στα έμψυχα ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα η πώληση του Άγγλου δεξιού μπακ στην «Ένωση» περιελάμβανε μόνο χρήματα. Και πιο συγκεκριμένα όπως κυκλοφόρησε από πλευράς των ανθρώπων του Άρη η συμφωνία έκλεισε σε ένα ποσό του 1 εκ. ευρώ.

Πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο ποδοσφαιριστές που είχανε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες πως βρισκόντουσαν μέσα στα ανταλλάγματα που επιθυμούσε ο Άκης Μάντζιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οντουμπάτζο.

Το ερωτηματικό όσον αφορά το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου παραμένει. Συγκεκριμένα μπορεί όλα να δείχνουν πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο περιμένει πάντα την επίσημη ενημέρωση από τον Αργεντινό τεχνικό.

Η επιθυμία του Φερνάντες ωστόσο είναι δεδομένη. Να παραμείνει υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα και να έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως χωρίς κάποιο τραυματισμό μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι πάντως η μόνη που τα τελευταία 24ωρα έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Φερνάντες. Κι αυτό γιατί εκτός του Άρη υπάρχει σίγουρα μία ακόμη ομάδα, που έχει ως στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στη χώρα της και την επόμενη εβδομάδα, όπως η ΑΕΚ ρίχνεται στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.