INTIME

ΠΑΟΚ

Κατσαρής: «Η αμαξοστοιχία του ΠΑΟΚ – Για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης υλοποιεί τις υποσχέσεις του»

19.01.24 | 16:12

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη για τη συνέπεια λόγων και πράξεων στα μεγάλα έργα, ενώ τόνισε οτι ο Δικέφαλος «θα πετάξει πολύ ψηλά στην Ευρώπη, όταν εγκαινιάσει και τη Νέα Τούμπα».

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ στάθηκε στις προεκτάσεις του έργου, επισημαίνοντας οτι το υπό κατασκευή αθλητικό κέντρο θα δημιουργήσει δραστηριότητες όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Θανάση Κατσαρή:

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο μας, Ιβάν Σαββίδη, καθώς για άλλη μια φορά υλοποιεί μια από τις υποσχέσεις του. Το αθλητικό κέντρο, είναι πλέον γεγονός. Αυτό θα είναι η αμαξοστοιχία της ομάδας μας. Και όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά αυτό το αθλητικό κέντρο θα δημιουργήσει δραστηριότητες για όλη την Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα. Τέτοιες στιγμές θέλω να της ζήσουμε το δυνατόν συντομότερα, εγκαινιάζοντας και το νέο γήπεδο μας στην Τούμπα. Όταν ο ΠΑΟΚ, μετά το αθλητικό κέντρο εγκαινιάσει και το νέο γήπεδο της Τούμπα, τότε θα πετάξει πολύ ψηλά στην Ευρώπη».