Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην απονομή του πρωταθλήματος Φωτογραφία: Intime

BET

Interwetten: Ιδού το φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα!

20.07.24 | 18:00

Σε έναν μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα της ελληνικής Superleague και οι ομάδες που πέρυσι μας χάρισαν μια συναρπαστική κούρσα τίτλου, φροντίζουν να ενισχυθούν για να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ακόμα πιο απολαυστικό ποδοσφαιρικό θρίλερ, το οποίο δεν αποκλείεται να κριθεί στο νήμα της τελευταίας αγωνιστικής, όπως συνέβη πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός, μετά την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League, θέλει να επανακτήσει τα πρωτεία εντός συνόρων, ύστερα από μια διετία με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατά σειρά να κυριαρχούν.

Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον αρχηγό τους, Κώστα Φορτούνη, και τον Νταβίντ Κάρμο, αλλά κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, κράτησαν στην άκρη του πάγκου τον Μίδα Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και, αυτή την στιγμή τουλάχιστον, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με απόδοση 2.25 στην Interwetten.

Η ΑΕΚ, η οποία πέρυσι πάλεψε για τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, θέλει να επιστρέψει δριμύτερη και, προς αυτή την κατεύθυνση, έριξε μεταγραφικές… βόμβες με τον Έρικ Λαμέλα και τον Ρομπέρτο Περέιρα. Δεύτερο φαβορί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με απόδοση 3.10 στην Interwetten.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ενίσχυσε σημαντικά το κέντρο της άμυνας του με τον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά ακόμα… ψάχνεται, την ώρα που πολλές ευρωπαϊκές ομάδες πολιορκούν τον Φώτη Ιωαννίδη. Στο 5.25 από την Interwetten να κατακτήσει το Τριφύλλι το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια.

Και ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ; Δεν έχασε εν τέλει τον πολύτιμο Γιάννη Κωνσταντέλια, ενίσχυσε τον κορμό του με παίκτες όπως ο Μαντί Καμαρά, αλλά αναζητά και άλλες λύσεις σε όλες τις γραμμές του, ώστε να καταφέρει κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του: Να κατακτήσει δύο διαδοχικά πρωταθλήματα.

Στο 6.25 από την Interwetten να κάνει (ιστορικό) «ριπίτ» ο Δικέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα επιδιώξει να κάνει ό, τι καταφέρε τελευταίος ο Ολυμπιακός την περίοδο 2020-21: Να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του.

Η Interwetten, βεβαίως, παίζει μπάλα σε όλο τον πλανήτη, με τα κορυφαία πρωταθλήματα να εκκινούν επίσης μετά τις 15 Αυγούστου. Μέχρι τότε, όμως, κάνει… ζέσταμα με τους αγώνες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων, όπου οι ελληνικές ομάδες ψάχνουν προκρίσεις που ενδεχομένως να καθορίσουν το υπόλοιπο της σεζόν.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+