Δημήτρης Αντωνάκας, Αιολικός, Αιγέας Πλωμαρίου O πρόεδρος του Αιολικού, Δημήτρης Αντωνάκας, συνεχάρη τον Αιγέα Πλωμαρίου-Credits aiolikos.gr

Γ' Εθνική

Αιολικός: Παρελθόν από την προεδρεία ο Αντώνακας

19.07.24 | 19:01

Από την προεδρεία του Αιολικού παραιτήθηκε μετά από πέντε χρόνια  ο Δημήτρης Αντώνακας.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Επένδυσα χρόνο και χρήματα για την αγαπημένη μας ομάδα, όμως δεν βρήκα συνολικά τη στήριξη που έλπιζα από την τοπική κοινωνία, ώστε να συνεχίσω».

Δήλωση του Προέδρου του ΑΕΠΣ Αιολικός:

Μετά από πολλή σκέψη και αρκετές επαφές ήρθε η στιγμή να πάρω την πολύ δύσκολη απόφαση και έπειτα από 5 χρόνια να παραιτηθώ από την προεδρία του ΑΕΠΣ Αιολικός, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που με στήριξαν προσωπικά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Επένδυσα χρόνο και χρήματα για την αγαπημένη μας ομάδα, όμως δεν βρήκα συνολικά τη στήριξη που έλπιζα από την τοπική κοινωνία, ώστε να συνεχίσω.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας και συγκεκριμένα τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, για το γεγονός ότι προσπαθήσαμε από κοινού τις τελευταίες 30 ημέρες να αναζητήσουμε λύσεις για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, καθώς επίσης και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης για την ανιδιοτελή τους προσπάθεια να πουλήσουν εισιτήρια διαρκείας, συνδράμοντας με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Ήταν τιμή μου να αποτελώ επί 5 συναπτά έτη τον Πρόεδρο του ΑΕΠΣ Αιολικός, της ομάδας του τόπου μας.

Στο τέλος της ημέρας όμως, οι προσπάθειες όλων μας δεν είναι αρκετές για να μπορεί ο Αιολικός να βαδίσει από εδώ και στο εξής όπως είχα οραματιστεί με εμένα στην προεδρία.

Έδωσα όλα όσα μπορούσα επί 5 χρόνια για τον Αιολικό και το νησί όπου γεννήθηκα. Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσφέρω στην παρούσα στιγμή.

Εύχομαι όμως κάποια μέρα να καταφέρουμε όλοι μας, ενωμένοι, να χτίσουμε ξανά τον Αιολικό με έναν κοινό στόχο.

Δημήτριος Αντωνάκας