Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Πανιώνιος: Μετρά αντίστροφα για την «πρώτη» – Φιλικό τεστ με Αστέρα Β’ Aktor

19.07.24 | 18:44

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Τη Δευτέρα 22/7, έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη Super League 2.

Τότε θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις στους ποδοσφαιριστές και την Τέταρτη 24/7, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στον «Ιστορικό» τρέχουν όλες αυτές τις εβδομάδες, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι σε όλους τους τομείς, γεμίζοντας το ρόστερ της ομάδας, τόσο με ανανεώσεις, όσο και με αποκτήσει παικτών, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και τα έργα στο γήπεδο της πόλης, έτσι ώστε να ομορφύνει και να γίνει πιο λειτουργικό τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον κόσμο της ομάδας.

Οι πρώτες προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ η ομάδα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου θα αναχωρήσει με προορισμό την Πορταριά, εκεί όπου όπως σας ενημέρωσε το monobala.gr, θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ έχουν προγραμματιστεί και φιλικά παιχνίδια.

Ωστόσο, οι φίλοι του Πανιωνίου, θα πάρουν μια πρώτη γεύση από την ομάδα που δημιουργείται, στις 29 Ιουλίου, καθώς οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, την ομάδα του Αστέρα Β’ Aktor, με τις δυο ομάδες να αναμένεται να κοντραριστούν και στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε, ότι ο σύλλογος της Τρίπολης αποφάσισε φέτος να δημιουργήσει ομάδα Β’, έχοντας ήδη προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις, ενώ προπονητής της, θα είναι ο Στάικος Βεργέτης.