Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ με την φανέλα της εθνικής Δανίας Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Το «αυτογκόλ» του Μπρέιθγουεϊτ, ο Πιρόλα και ο παλιός γνώριμος

20.07.24 | 10:00

Τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ελ Κααμπί και Κωστούλα στην επίθεση εξακολουθεί να ψάχνει ο Ολυμπιακός μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο Δανός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε από τα ιατρικά τεστ και κάπου εκεί, ενώ ήταν όλα συμφωνημένα, άλλαξε τις απαιτήσεις του με αποτέλεσμα να προκαλέσει την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια των Πειραιωτών και η μεταγραφή να χαλάσει.

Πλέον μένει να δούμε αν οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν την περίπτωση του Μπαουτίστα ή αν θα πάνε σε άλλον επιθετικό που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει.

Η… δίψα του Πιρόλα

Την ίδια ώρα παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Λορέντσο Πιρόλα.

Ο 22χρονος Ιταλός στόπερ βρίσκεται από χτες (19/7) το βράδυ στην Ελλάδα και σήμερα θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Ο Πιρόλα μάλιστα βγάζει τεράστια «δίψα» για να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς έχει μιλήσει και με τον ίδιο και με τον Κοβάσεβιτς.

Σήμερα (20/7) κιόλας αναμένεται να ταξιδέψει για την Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Η Μαλίν του Χάσι

Αυτό θα συμβεί πιθανότατα μετά το φιλικό με τη Μαλίν. Ένα 24ωρο μετά το πρώτο τεστ με τον Άγιαξ (19/7) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη βελγκική ομάδα σε ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας.

Όχι γιατί η Μαλίν είναι κάποιο μεγαθήριο. Στην 8η θέση τερμάτισε στο περσινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο δεν πρόκειται για αμελητέα ποσότητα, καθώς είναι αήττητη μέχρι τώρα στα φιλικά που έχει δώσει, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι για αυτούς είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του βελγικού πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά σε μια εβδομάδα.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα συναντήσουν και έναν παλιό γνώριμο καθώς στην άκρη του πάγκου της Μαλίν, από τον περασμένο Νοέμβριο, κάθεται ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είχε περάσει από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών το 2017, για 3,5 μήνες.