ΟΦΗ Credits: ΠΑΕ ΟΦΗ

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ: Η βελτίωση, ο Ισέκα που «βρυχάται» και η συμφωνία με τον Νους

20.07.24 | 08:58

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό που έδωσε, αυτήν τη φορά με 3-1 από την Μπέρσχοτ, ωστόσο οι Κρητικοί παρουσίασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε διάφορα σχήματα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του κι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν, παρά το γεγονός ότι οι Ομιλήτες ηττήθηκαν.

Ο Άαρον Λεγιά Ισέκα ήταν εκείνος που… έσπασε το ρόδι για τους «ασπρόμαυρους» τη νέα σεζόν, καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα του συλλόγου στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος της, δείχνοντας ότι κάτι καλό… χτίζεται.

Παράλληλα ο Βέλγος επιθετικός βρήκε δίχτυα και αποδεικνύει και πάλι ότι θα αποτελέσει το μεγάλο… όπλο του ΟΦΗ και στο νέο πρωτάθλημα.

Η ικανοποίηση του Δέλλα

«Και οι δύο ομάδες που χρησιμοποιήσαμε είχαν καλή εικόνα αναφορικά με αυτό που ζητήσαμε. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω πράγματα που κάνουμε στην προπονήσεις, στον βαθμό που μπορούμε αυτή την περίοδο.

Το καλό είναι ότι παίζουμε με πιο έτοιμες ομάδες από εμάς και ότι η ένταση των παιχνιδιών και της προπόνησης αρχίζει να ανεβαίνει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του «Κολοσσού» μετά το τέλος του φιλικού.

Ο «Τράι» βλέπει ότι οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όσα τους ζητάει, με τον έμπειρο προπονητή να έχει ακόμα αρκετό χρόνο για να διορθώσει τις όποιες «ατέλειες» υπάρχουν.

Καμία ανησυχία με Νέιρα

Ο Χουάν Νέιρα αποχώρησε από το φιλικό του ΟΦΗ με την Μπέρσχοτ, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο έμπειρος μέσος δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα με αγκωνιά, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να γίνει αλλαγή.

Όπως έγινε γνωστό η αντικατάστασή του πραγματοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους, μιας και δεν χρειάστηκε να παρθεί κάποιο ρίσκο, ειδικά σε μία φιλική αναμέτρηση.

Κοντά σε συμφωνία με τον Νους οι Κρητικοί

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του ΟΦΗ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του Τιάγκο Νους.

Ο 23χρονος εξτρέμ είναι ο εκλεκτός του Δέλλα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, με μέσα της Κρήτης να τονίζουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Οι Ομιλήτες πιέζουν την Αρχεντίνος Τζούνιορς για να προχωρήσει το ντιλ και ο Νους να μεταβεί τις επόμενες στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.