Μαρκό γήπεδο Φωτογραφία: Facebook/Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ 1927

Γ Όμιλος

Μαρκό: «Λίφτινγκ» στο γήπεδο με έργα ύψους 1,7 εκατ. ευρώ (pics)

20.07.24 | 10:10

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο θα αγωνίζεται η Μαρκό τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, καθώς οι εργασίες αναβάθμισης στο δημοτικό στάδιο του Μαρκόπουλου συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Όλα δείχνουν πως τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, με τις εργασίες να συνεχίζονται και τον Αύγουστο.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει αναλάβει το έργο, ύψους 1.7 εκατομμυρίων, με μεγαλύτερη αναβάθμιση της τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρκό:

«Το “λίφτινγκ” στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου, ώστε αυτό να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη Μαρκό στην έναρξη του πρωταθλήματος της νέας περιόδου, συνεχίζεται καθημερινά με γοργούς ρυθμούς.

Ήδη σε διάφορα σημεία του αθλητικού κέντρου έχει γίνει σπορά και το γήπεδο αρχίζει και αποκτά την οψη που πρέπει και αναλογεί σε ένα σύλλογο τόσο υψηλού βελινεκούς.

Τα συνεργεία δουλεύουν καθημερινά και οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη του εργολάβου ο οποίος προσφέρει τα μηχανήματα, τα υλικά, αλλά και το εργατικό δυναμικό των εργασιών.

Να σημειωθεί ότι το “λίφτινγκ” στο γήπεδο, θα συνεχιστεί όλο τον Αυγουστο, καθώς στόχος των ανθρώπων της Μαρκό, είναι στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, να είναι στην κατάσταση που πρέπει να είναι και αρμόζει στο όνομα της ομάδας.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια φυσικά είναι η Περιφέρεια Αττικής που έχει αναλάβει το έργο το οποίο θα φτάσει το 1,7 εκατ. ευρώ και ο αγωνιστικός χώρος θα διαθέτει Υβριδικό χλοοτάπητα.

Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου».

TAGS