Ατσαλένιος Φωτογραφία: Facebook/Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου - ΠΟΑ

Δ Όμιλος

Ατσαλένιος: Ενίσχυση από το «πάνω ράφι» με Ροβίθη (pic)

20.07.24 | 16:33

Ο Ατσαλένιος προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, αποκτώντας τον Μανώλη Ροβίθη.

Ο έμπειρος εξτρέμ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Super League 2 με τον Γιούχτα και θα συνεχίσει σε μία άλλη κρητική ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ροβίθη ως παίκτη του Ατσαλένιου:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να αγωνιστώ στον Π.Ο.Α.
Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με θέλουν και πόσο σημαντικός θα είμαι για την ομάδα και αυτό ήταν και που με κέρδισε για να έρθω.
Από κει και πέρα θεωρώ έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο ευελπιστούμε να δείξει την αξία του και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την νέα χρονιά. Να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να πετύχουμε υψηλούς στόχους.
Το σημαντικότερο βέβαια για μένα είναι η φιλοσοφία που έχει ο Π.Ο.Α, που είναι να αναδείξει ταλέντα, κάτι που έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια πρότζεκτ, το θεωρώ πολύ υγιές για ένα σωματείο γιατί μέσα από αυτό έχεις και διάρκεια»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατσαλένιου:

«Ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α ο Μανόλης Ροβίθης!
Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Μανόλης Ροβίθης, ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα και πάμπολλες συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, θα φορέσει την φανέλα της ομάδας μας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν!
Γεννήθηκε 16 Σεπτεμβρίου 1992 αγωνίζεται κυρίως ως πλάγιος επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στο κέντρο της επίθεσης. Ξεκίνησε από τον Βύζα Μεγάρων και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ο.Φ.Η, Εργοτέλη, Λάρισα, Σπάρτη, Αλκή Ορόκλινη, Λεβαδειακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Γιούχτα πριν συμφωνήσει σε όλα με τον Π.Ο.Α για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Μανόλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Ο.Α! Σου ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, πολλά γκολ και ασίστ!
*Στην φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδας μας, με τον αντιπρόεδρο του Π.Ο.Α Νίκο Παπαδάκη».